Gencoidul vaccinurilor


       Subiectul asta este asa de complex incat cu orice as incepe ar fi ceva pe cat de important pe atat de curemurator.

       Ati putea crede ca datorita vaccinarii au murit peste 50 de milioane de oameni? Sau ca majoritatea bolilor serioase din zilele noastre sunt in mare parte cauzate tot de vaccinare?

Probabil nu. Propaganda functioneaza mult prea bine ca sa credeti ceva ce nu apare ca a fi ‘oficial’ la TV. Pintre voi sunt si exceptii cu siguranta, dar momentan cei ce cunosc macar o mica parte a adevarului sunt mult prea putini.

       In cele ce urmeaza va fi tratat pe larg subiectul de mai sus si va fi ceva bazat pe argumente si dovezi, nu pe propaganda.

       Pentru inceput trebuie sa stiti ce inseamna obligativitatea vaccinarii. Chestia asta se refera la obligativitatea sistemului de a oferi gratuit aceste vaccinuri catre cetateni si nu inseamna ca este obligatoriu sa le faca cineva.

       Conform legii, oricine are dreptul de a refuza un tratament sau o procedura medicala, inclusiv vaccinarea. Orice tratament sau procedura medicala, inclusiv vaccinarea, se pot acorda unui copil numai dupa ce s-a obtinut consimtamantul parintelui/tutorelui, cu exceptia situatiilor de urgenta.

Orice campanie de vaccinare presupune existenta unui ordin prealabil al Ministrului Sanatatii, asadar – pentru cazuri extreme, cum a fost cel al vaccinului anti-HPV – un act administrativ anulabil in instanta (prin procedura de contencios).

Legile referitoare la asta sunt: Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacientilor “Art. 13. Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.”;

Legea nr. 95/2006 privind reforma sanatatii nu prevede obligatia de a fi vaccinat. Articolele 374 si 376 solicita medicului sa actioneze respectând vointa pacientului, iar art. 649 prevede acordul scris al pacientului pentru diagnosticul si tratamentul cu potential risc (nu se face insa definirea termenului). De asemenea, art. 651 prevede ca actul medical se poate face in lipsa consimtamântului informat numai in situatii de urgenta in care lipsa actiunii imediate ar pune in pericol viata pacientului.

Vedeti de asemenea articolele 374, 376, 649, 650 si 651.

       Bun, ne-am lamurit ca le putem legal refuza oriand. Acum sa vedem si de ce oricine ar trebui sa faca asta.

Vom discuta un pic de ce se intampla pe la noi prin Romania, iar apoi vom vedea cat de drastica este situatia si prin afara.

       Cateva fapte de pe la noi:

Virusul HIV s-a raspandit in Romania imediat dupa ’90 cand am primit in afara cadou vaccinuri de la tari ‘binevoitoare’. Faptul asta este foarte bine documentat la nivel inalt, dar nu se va vorbi asa ceva la posturile TV ce nu livreaza decat propaganda.
Specialistii ieseni ai Laboratorului de Virusologie de pe lânga Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iasi, in colaborare cu specialistii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reusit sa centralizeze dupa 5 ani de cercetari, rezultatele privind cazurile de HIV-SIDA inregistrate la copiii din România. Autorul cercetarii este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” si cadru didactic la UMF Iasi. Rezultatele au confirmat, in premiera, faptul ca virusul HIV, cu care au fost infectati copiii din leagane, provine dintr-o sursa unica. Ipoteza infectarii voite cu HIV a copiilor români din leagane pentru a se putea efectua cercetari si a se cauta antidotul bolii se confirma prin cercetari stiintifice.

       In comuna clujeana Alunis doua persoane au decedat deja dupa ce s-au vaccinat impotriva virusului AH1N1. Expresia “s-au vaccinat” este una oarecum nepotrivita, deoarece medicul din localitate, el insusi o victima a vaccinului, i-a obligat pe sateni, in virtutea dispozitiilor primite de la Directia Sanitara a Judetului Cluj, sa se vaccineze. Educatoarea impreuna cu copii de la gradinita din sat au fost adusi la dispensar si vaccinati. Educatoarea a murit si ea in urma vaccinului, iar câtiva copii deja se resimt dupa acest vaccin, panica instaurându-se in aceasta izolata comuna din judetul Cluj.

Vinovat direct pentru aceste decese este iresponsabilul doctor Streinu Cercel, vârful de lance al campaniilor de vaccinare in România. Acelasi doctor care sustinea in 2006 vaccinarea in masa a românilor pentru a se apara pandemia de gripa aviara, un fenomen care nu a existat niciodata. Streinu Cercel este, fara doar si poate, un criminal care se face direct responsabil de moartea celor care si-au administrat vaccinul. Modul sau de operare este minciuna, propagata in intreaga tara prin intermediul posturilor de televiziune care insista sa difuzeze in fiecare zi afirmatiile imbecile ale acestui criminal cu cel putin trei oameni pe constiinta (daca ar avea asa ceva). Acelasi posturi TV si presa scrisa care nu au scris un cuvintel despre decesele din Alunis, prezentate in exclusivitate de NapocaNews. Cine stie, de fapt, câte cazuri similare exista si sunt trecute intentionat cu vederea de jurnalisti, acesti agenti de influenta care mint românii de 20 de ani incoace!

Aceasta isterie a cuprins cote alarmante din momentul mortii actorului Toni Tecuceanu. Streinu Cercel s-a grabit sa afirme public ca a acesta fost “ucis” de gripa porcina. in acest moment nu exista niciun act constatator sau vreun document care sa sustina aceasta informatie, trimitândul pe doctorul Cercel in zona penalului, fiind imperios necesar ca acesta sa fie anchetat pentru difuzarea de informatii false cu efecte grave, in primul rând, si pentru promovarea unei campanii de vaccinare cu un produs care provoaca in unele cazuri moartea, in al doilea rând.

Deja nici optiunea noastra de a ne vaccina sau nu, nu mai exista. Se vorbeste despre vaccinarea obligatorie a copiilor si despre rezilierea contractelor de asigurare de sanatate pentru adultii care refuza sa se vaccineze. Aceste metode ale caror “purtator de cuvânt” este Adrian Streinu Cercel sunt insa implementate de statul român, dupa un binecunoscut model sovietic. Orice discutie despre dreptul parintilor de a refuza vaccinarea copiilor a luat sfârsit. Copii nostri nu mai sunt ai nostri. La fel se proceda in URSS-ul lui Stalin, pentru a educa in spirit bolsevic tinerele generatii: copii deveneau aproape proprietatea statului, educatia si sanatatea lor era in grija lui Stalin, iar copii ajungeau apoi sa isi denunte parintii pentru “crime ale gândirii”. Copiii au devenit piata de desfacere pentru marile companii farmaceutice care, prin intermediul unor “comisioane” grase, au impus statului român o campanie criminala si lipsita de orice morala medicala. La fel vor fi vaccinati impotriva vointei lor si angajatii din sanatate si functionarii publici, acesti din urma primind un ultim cadou letal inainte de disponibilizarile in masa ce vor avea loc in curând.

Sunt o sumedenie de intrebari care au ramas inca fara raspuns: De ce trebuie copii sa primeasca fara voia lor sau a parintilor lor un vaccin experimental? De ce nu se comunica celor vaccinati efectele adverse la vaccin, contraindicatiile si de ce statul român nu isi asuma aceste efecte sau chiar decese? De ce se impune vaccinarea obligatorie, când rapoartele Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca pericolul mortalitatii in cazul infectarii cu AH1N1 este mai mic ca cel al gripei de sezon? De ce televiziunile nu dezbat la modul serios acest subiect si il invita la emisiuni doar pe Adrian Streinu Cercel, in conditiile in care deja numeroase asociatii medicale si multe somitati din domeniu si-au exprimat dezacordul fata de vaccinare si fata de masurile dictatoriale luate de Ministerul Sanatatii?

Mai mult decât atât, dupa ce ca suntem tratati ca niste cobai, suntem si luati de prosti. Toni Tecuceanu avea pneumonie de câteva saptamâni si plamânii plini cu lichid, dar a murit dupa ce s-a infectat (se presupune ca s-a infectat) cu AH1N1. Femeia cu probleme de inima care a murit dupa ce s-a vaccinat a murit insa din cauza problemelor cardiace. Adica tratam cazurile cu o dubla masura, dupa regula “Streinu Cercel nu poate gresi niciodata”. Personal nu cred ca acest doctor Mengele si-a facut de fapt acest vaccin, dupa cum a vrut sa ne demonstreze la TV in direct…

Raspunsul la intrebarile de mai sus este unul simplu: in România s-a instaurat o dictatura a companiilor farmaceutice, prin vectorii ei, statul român si in particular doctorul Streinu Cercel. Si pentru bani, noi suntem doar niste cobai a caror moarte nu si-o asuma nimeni si nu conteaza. Se tot vorbea despre instaurarea unei dictaturi prezidentiale in România dupa realegerea lui Basescu, insa dictatura profitului companiilor farmaceutice i-a luat-o inainte. Si daca ne gândim cu unul dintre beneficiarii isteriei gripei aviare din 2006 a fost fratele presedintelui, Mircea Basescu, ne dam seama ca aceste dictaturi sunt unul si acelasi lucru.

In urma vaccinarii BCG, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca mai multi parinti au dat in judecata ministerul dupa ce copiii lor s-au imbolnavit de la vaccinarea anti-TBC. “Au tot dreptul sa o faca”, a declarat Rafila. Asta e ca si cum ar spune “dati voi in judecata pe cine vreti ca noi tot ne vedem de treaba”.
Zece bebelusi cu reactii adverse la vaccinul antituberculos (BCG) importat din Danemarca sunt internati la Institutul “Marius Nasta” din Capitala, unde, in intervalul martie-noiembrie 2012, au fost tratati din acelasi motiv alti 50 de copii, a declarat, miercuri, medicul pneumolog Gheorghe Murgoci.
“Reactiile adverse apar dupa cateva luni, poate chiar cinci luni. Acum, sunt internati zece bebelusi cu reactii adverse grave. Ei au intre doua si patru luni”, a spus medicul de la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”.
Murgoci a precizat ca bebelusii au fost operati, iar in prezent se afla sub tratament. “Micutii au TBC ganglionar. Ganglionii umflati sunt in zona axiala si claviculara, cu abces. Au fost operati, le-a fost scos puroiul, iar acum iau tratament cu antitubercolitice”, a explicat medicul.
O mama dintr-o comuna de lânga Bucuresti povesteste ca baietelului ei de trei luni i-a aparut peste noapte un ganglion la subrat. De la medicul de familie a fost trimisa la Institutul de Pneumologie „Marius Nasta”. „S-a stabilit drept cauza a inflamatiei vaccinul BCG, iar copilul face tratament. E strigator la cer”, declara femeia.
Numai in spitalul bucurestean au fost tratati, anul acesta, 50 de copii cu reactii adverse la vaccinul BCG importat din Danemarca.
Zeci de parinti se plang disperati pe forum-uri si chiar la politie, dupa ce ar fi ajuns cu bebelusii lor la spital din cauza efectelor adverse in urma vaccinarii.
Inclusiv medicii admit ca acest ser, importat de Ministerul Sanatatii din Danemarca, da reactii mult mai severe fata de cel care se producea in trecut la ”Institutul Cantacuzino”.
In plus, ei sunt nevoiti sa le aplice tratamente extrem de dure unor prunci de cateva luni.
Luca are sapte luni si jumatate. A fost vaccinat in a doua zi de viata cu un ser contra tuberculozei produs in Danemarca. Dupa doua luni au aparut primele reactii adverse.
”Am ajuns la pediatru si ne-a zis adenopatie axilara de la vaccin. Un ganglion umflat. Au fost analize la sange, suc gastric, radiografie la plamani. Ne-a trimis direct la chirurg, la incizie. Era plin de puroi“, spune mama lui Luca.
Apoi a urmat un lung tratament pe baza de antiobiotic. Culmea, acelasi folosit pentru tratarea tuberculozei. Mama lui mai povesteste ca la spital a intalnit si alte femei in aceeasi situatie. Copii de numai cateva luni care sufereau teribil, dupa cum recunosc si specialistii.
Zeci de parinti au facut plangeri la directiile de sanatate publica cerand sa fie schimbat acest vaccin.
Raspunsul il dau cei de la Ministerul Sanatatii. Vaccinul BCG cu tulpina Coopenhaga a ajuns pe piata din Romania de mai putin de un an, dupa ce Institutul Cantacuzino a incetat sa mai produca serul.
Deci, i-au infectat si acum au ce trata.

Interesant este ca pana si in prospectul unor vaccinuri scrie cat de criminale sunt.
In imagine este un fragment din prospectul vaccinului DTP Tripedia produs de Sanofi-Pasteur:

Image
Vaccinurile provoaca autism, SIDS (Sudden infant death syndrome= Sindromul mortii subite a sugarului), convulsii grand mal (epilepsie), boli autoimune, encefalopatii.

Asa este. Autismul este de fapt un efect al intoxicarii cu mercur, componenta extrem de toxica prezenta in foarte multe vaccinuri sub diverse forme.
Toate vaccinurile au un continut demential din aceasta neurotoxina, sub forma de sare de mercur denumita stiintific TIMEROSAL. Sarea de mercur e de 50 de ori mai toxica decat mercurul insusi. Concentratia de mercur din apa potabila testata care depaseste 3 parti la bilion este interzisa consumului si etichetata ca deseu toxic periculos. Concentratia de TIMEROSAL din vaccinuri este de 1una parte la 10000, adica fix de 10000(zece mii) ori mai mare decat in apa contaminata etichetata deseu toxic. Aceasta dementiala concentratie de TIMEROSAL intra direct in fluxul sanguin al unui bebelus distrugandu-i conexiunile nervoase, fenomen denumit DEMIELINIZARE efectul invers al MIELINIZARII care denumeste fenomenul neurologic de conectare a neuronilor (formarea retelelor neuronale n.e.). Omul cand experimenteaza si invata, formeaza astfel de conexiuni neuronale. DEMIELINIZAREA impiedica persoana sa retina ce invata si experimenteaza pt. ca TIMEROSALUL demielinizeaza neobosit conexiunile neuronale. Tratamentul exista, pe baza de CHELATORI DE MERCUR, adica substante chimice ce se combina cu sarea de mercur permitand eliminarea acestei nefaste neurotoxine. Pt. cei ce au copii cu AUTISM luati legatura cu DOCTORI SPECIALISTI TOXICOLOGI.”
Mai e de adugat ca vaccinurile contin si formaldehida adica FORMOL care odata injectat in fluxul sanguin al copilasilor creste enorm posibilitatea ca acestia sa faca LEUCEMIE, mai e HIDROXIDUL DE ALUMINIU care are un efect asemanator TIMEROSALULUI, mai sunt si ANTICORPII care practic ataca si receptioneaza PROTEINELE ca inamici. Efectul este aparitia bolilor autoimune. De mentionat ca in tarile sarace ale Asiei si Africii se moare de boli asociate saraciei, malnutritiei, lipsei de igiena. Dar in nicun caz de boli autoimune, incidenta lor fiind 0(zero).

http://www.vaccinationnews..com/DailyNews/July2001/AutismUniqueMercPoison.htm
http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html
Studiu pe aeasta tema:

Click to access geier.pdf

Exemple ar mai fi multe, dar ne oprim momentan aici. In continuare vom vedea si parerile medicilor specialisti.

       Interviu cu cadru medical:
Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse convulsiva (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?
Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)
De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?
Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.

Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !
In Massachusetts, SUA erau in 1954, 272 de cazuri de poliomielita. Apoi s-a trecut la administrarea VPO (vaccin anti polio cu virus viu) ce a avut ca rezultat o crestere exploziva a numarului de cazuri de poliomielita, ajungandu-se la sfarsitul anului 1955 la 2027 de cazuri.
In 1976, dr. Jonas Salk, creatorul vaccinului cu virus mort, a depus marturie ca VPO a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita raportate in SUA incepand din 1961.

“In prezent, se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si ca o singura unitate functionala de ADN strain in genomul celulei-gazda poate induce transformarea celulara maligna. O confirmare a acestor adevaruri este descoperirea, in anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit ca si vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabila) este contaminat, deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au facut descoperirea, afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie: mezotelioame,3 limfoame,18 limfoame non-hodgkiniene,26 tumori cerebrale,4,8 osteosarcoame,6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse”, cum au fost denumite, au o particularitate care explica si numele lor: desi creeaza distructie marcata in vitro si in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au in structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave, trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfarsit letal. Cercetatorul care le-a descoperit afirma ca ele pot fi considerate “o arma biologica a naturii”, deoarece pot imbraca forme structurale diferite, dar isi pastreaza capacitatea de a se include in celula nervoasa si de a o distruge.
Actul vaccinarii trebuie inteles, in ultima instanta, ca un act de introducere de material genetic strain direct in fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare in masa au avut un impact covârsitor asupra populatei, in sensul ca au condus, pe termen lung, la mutatii genetice imprevizibile si la alterarea in sens negativ a codului genetic uman. Legatura dintre mutatiile genetice si oncogeneza la om a fost demonstrata stiintific, iar cresterea incidentei si mortalitatii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.
Pe de alta parte, aparitia virusurilor atipice, nemaiintalnite pana acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arata ca, in momentul in care orice material biologic este introdus direct in curentul sanguin, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si imposibil de controlat la nivelul stiintei actuale.” 

Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA si in Europa unde nu se administrau vaccinuri inca?

       Impactul vaccinarii in masa asupra bolilor infectioase de Dr. Anca Nitulescu       

       Lucrare prezentata la Prima Conferinta Nationala a Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti, 25 martie 2005
Aceasta lucrare evalueaza impactul pe care programele de vaccinare in masa l-au avut asupra bolilor infectioase in general, asa cum reiese el din studiul literaturii medicale.
1. Evolutia naturala a bolilor infectioase inainte de introducerea programelor de vaccinare in masa
Programelor de vaccinare in masa li se atribuie meritul de a fi eradicat boli infectioase temute din trecut. O privire mai atenta asupra statisticilor oficiale arata insa ca toate bolile copilariei pentru care au existat programe de vaccinare in masa erau in declin continuu cu mult timp inainte de introducerea vaccinarilor obligatorii. Aceleasi statistici arata ca si alte boli infectioase, pentru care nu au existat vaccinuri, au urmat aceeasi evolutie descendenta incepand din a doua jumatate a secolului al XIX-lea.
Un exemplu concludent este tuberculoza, pentru care, in SUA, nu a existat niciodata un vaccin; mortalitatea prin tuberculoza a prezentat o scadere cu 96% intre anii 1900-1960 in SUA. In Europa, vaccinul BCG a fost introdus in jurul anului 1953. In Anglia a existat o scadere globala de 93% a mortalitatii prin tuberculoza intre anii1855 si 1953, inainte de introducerea vaccinului. Evolutia descendenta a morbiditatii si mortalitatii prin tuberculoza a fost aproape identica in SUA si Europa, atat inainte, cat si dupa anul 1953. Aceeasi evolutie descendenta a morbiditatii si mortalitatii se constata si pentru alte boli infectioase.
Tusea convulsiva: in Anglia si Wales statisticile arata o scadere cu 98,5% a mortalitatii la copiii sub 15 ani intre anii 1868-1953, inainte de introducerea vaccinarii in masa. Pentru scarlatina (boala pentru care nu a existat si nu exista vaccin) se constata o scadere de 96% a mortalitatii la copii sub 15 ani in perioada 1865-1935. Rujeola: scadere de 100% a mortalitatii la copii sub 15 ani in Anglia si Tara Galilor intre 1850 si 1965, inainte de introducerea vaccinului anti-rujeola.
Scaderea mortalitatii prin boli infectioase la copii se incadreaza, de altfel, in fenomenul mai larg al scaderii mortalitatii infantile in general. In Australia, intre anii 1881-1935, inainte de introducerea oricarui vaccin, se constata o scadere cu doua treimi a mortalitatii infantile generale.
Toate aceste date suscita intrebarea: ce anume a determinat scaderea incidentei si mortalitatii prin boli infectioase in general, incepand din doua jumatate a secolului al XIX-lea? Principalul motiv este imbunatatirea generala a conditiilor de trai, de igiena si de nutritie a populatiei; introducerea sistemelor de canalizare pentru apele uzate, protejarea surselor de apa potabila in Europa si SUA au avut o influenta semnificativa in acest sens (8). Imbogatirea generala a cunostintelor de igiena si alimentatie corecta a populatiei a contribuit, de asemenea, la scaderea incidentei si gravitatii bolilor infectioase. Un alt motiv este castigarea imunitatii naturale specifice de catre populatia generala dupa trecerea agentului cauzal al bolii prin numeroase generatii succesive. Astfel, desi au ramas inalt contagioase, numeroase boli infectioase au incetat de a mai fi o amenintare vitala (8). Mai tarziu, introducerea tratamentelor cu antibiotice si cunostintele privind reechilibrarea hidro-electrolitica, esentiala pentru supravietuirea copiilor mici, au contribuit suplimentar la scaderea mortalitatii prin boli infectioase.
2. Epidemiile in populatii vaccinate
Literatura medicala abunda in raportari de epidemii survenite in populatii cu rata inalta de vaccinare. Rujeola (pojarul) este una din bolile care apar cel mai des in interiorul populatiilor vaccinate. Spre exemplu, in 1988, 69% din copiii de varsta scolara care au contractat rujeola in SUA erau vaccinati conform schemei valide la acel moment. In 1995, 56% din scolarii care au contractat rujeola in SUA erau vaccinati adecvat. Dei pentru ce s-au mai vaccinat?
Nici in Romania lucrurile nu stau altfel : in American Journal of Epidemiology este raportata o epidemie de rujeola survenita in Romania, cu 32915 cazuri si 21 decese intre anii 1996-1998, “in ciuda ratei inalte de acoperire vaccinala”, dupa cum afirma insisi autorii.
Intre anii 1990-1998, o epidemie de difterie cu mai mult de 110.000 cazuri si 2900 decese a izbucnit in cateva dintre republicile fostei Uniuni Sovietice(19,20). Un studiu care analizeaza status-ul vaccinal al copiilor de 6-8 ani care au contractat difterie in aceasta perioada arata ca toti copii, in afara de unul singur, aveau 3 doze de vaccin in antecedente; 33% dintre copii primisera ultimul rapel cu mai putin de 2 ani in urma (20).
3. Schimbarea distributiei pe grupe de varsta a bolilor infectioase in urma vaccinarii in masa
Inainte de introducerea vaccinarii in masa impotriva rujeolei, incidenta maxima a bolii apartinea grupei de varsta 5-9 ani. In aceasta grupa de varsta boala imbraca de obicei forme usoare la copiii cu imunitate normala, cu status nutritional si igienic rezonabile. Spre deosebire de boala naturala care confera imunitate pe viata, vaccinul ofera protectie doar cativa ani, astfel ca unul din efectele cele mai vizibile ale vaccinarii in masa importiva rujeolei a fost schimbarea distributiei pe grupe de varsta a bolii, cu scaderea incidentei in grupa 5-9 ani, si cresterea incidentei bolii in randul sugarilor, adolescentilor si adultilor, grupe de varsta la care riscul si severitatea complicatiilor sunt mult mai mari. Cresterea incidentei rujeolei in randul sugarilor se datoreaza cresterii numarului de mame care, fiind vaccinate in copilarie, nu au imunitate naturala contra rujeolei pe care sa o transmita transplacentar nou-nascutului.
O evolutie asemanatoare a avut-o si parotidita urliana (oreionul); dupa introducerea vaccinarii in masa, incidenta maxima a bolii s-a deplasat de la copii prescolari catre adolescenti si adulti.
Se stie ca orhita posturliana (inflamatia testiculului) ca si celelalte complicatii ale bolii sunt mai probabile si mai grave la aceste grupe de varsta.
Vaccinarea in copilarie impotriva rubeolei impiedica, intr-adevar, boala la copil. Lipsa contractarii bolii naturale in copilarie face ca femeile sa riste contractarea bolii la varsta procrearii.
Survenita in copilarie, rubeola este o boala usoara, de multe ori fiind confundata cu o raceala banala, pe cand contractata in timpul primelor trei luni de sarcina implica un risc teratogen confirmat pentru embrion.
4. Transformarea microorganismelor prin mutatii genetice ca efect al vaccinarii in masa
a) Poliomielita
Existenta cazurilor de poliomielita indusa post-vaccinal este o realitate acceptata de toate forurile mondiale ale sanatatii si de catre lumea stiintifica medicala. Entitatea clinica a primit numele de “vaccine-associated paralytic poliomyelitis” (VAPP), in traducere “poliomielita paralitica asociata cu vaccinul”. In 1976, dr.Jonas Salk, creatorul vaccinului cu virus polio inactivat (care se administreaza injectabil), a depus marturie ca vaccinul polio oral (folosit in SUA din 1960 pana in 2000) a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita in SUA dupa 1961. Strebel et al. confirma ca poliomielita cauzata de virusul polio original este inexistenta in SUA din 1980 si ca vaccinul polio oral este responsabil de toate cazurile sporadice aparute de atunci.
Raportari de mici epidemii sau cazuri sporadice de poliomielita in randul populatiei vaccinate apar periodic in literatura medicala. Studiul acestor epidemii a aratat ca agentii cauzali sunt de fapt variante modificate genetic ale virusurilor vaccinale, asa-numitele “vaccine-derived polio viruses”(VDPD), in traducere “virusuri poliomielitice derivate din vaccin”. Acestea au rezultat prin mutatia genetica a virusurilor polio vaccinale, care, trecand prin generatii successive de recipienti, au suferit procese complexe de adaptare. A rezultat o noua familie de virusuri de tip polio, necunoscute pana in prezent. Acestea sunt capabile, ca si virusurile polio originale, sa induca boala paralitica; subiecti sanatosi vaccinati au fost identificati ca purtatori si eliminatori de virus in fecale, iar virusurile respective au fost izolate in apele din sisteme de canalizare.
In anul 2002 OMS a anuntat eradicarea virusului original al poliomielitei in mai multe regiuni ale lumii. OMS cunoaste faptul ca vaccinul polio oral (folosit in prezent in cea mai mare parte a lumii) este cauza cazurilor restante de poliomielita paralitica; de aceea, OMS si-a fixat ca obiectiv sa raspunda la doua intrebari :
* trebuie incetata folosirea vaccinul polio oral ?
* in cazul in care vaccinul polio oral va fi oprit, mai este necesara folosirea vaccinului polio injectabil ?
Existenta virusurilor polio transformate genetic care circula liber in populatie si care, conform temerilor OMS, ar putea cauza epidemii de poliomielita paralitica in cazul opririi complete a vaccinarii anti-polio constituie insa o dilema. In viziunea OMS, acest fapt reprezinta un impediment pentru oprirea totala a vaccinarii anti-polio si un argument pentru introducerea vaccinului polio injectabil timp de cativa ani dupa oprirea vaccinului polio oral. In acest fel, presupune OMS, va inceta circulatia in polulatie a virusurilor polio modificate genetic.
Acest rationament are insa numeroase puncte slabe. OMS se afla in dilema urmatoare : stie ca trebuie sa opreasca vaccinul polio oral, dar crede ca daca l-ar opri, VDPD ar cauza epidemii in populatia nevaccinata. Vaccinul polio oral folosit in prezent a dus, intr-adevar, la aparitia si circulatia in populatie a virusurilor modificate genetic (VDPV), un efect pe termen lung neprevazut de nimeni acum 50 de ani, cand s-a inceput vaccinarea anti-polio. Anticorpii postvaccinali nu confera insa imunitate impotriva acestor VDPV. Dovada sunt micile epidemii aparute in populatii vaccinate; testele de laborator au confirmat ca aceste epidemii nu au fost cauzate de virusul polio salbatic, ci de VDPV. In aceasta situatie, de ce OMS porneste de la premiza ca oprirea vaccinului polio oral ar duce la epidemii mai multe decat exista deja ?
Pe de alta parte, nimeni nu stie cu certitudine ca folosirea pe scara larga a vaccinului polio injectabil nu va avea aceleasi rezultate pe terment lung, sau poate alte rezultate si mai grave. Se stie ca vaccinul polio injectabil, ca si cel oral se cultiva pe acelasi rinichi de maimuta si ca in anii 1960 a fost gasit infectat cu virusul SV40 ca si vaccinul polio oral. De ce se considera ca antidotul VDPV ar fi folosirea vaccinului polio injectabil ?
b) Tusea convulsiva
Numeroase articole medicale arata ca incidenta tusei convulsive este in crestere in tari ca SUA, Canada, Australia, Olanda, in ciuda acoperirii vaccinale inalte. In epidemia de tuse convulsiva din Olanda din 1996, incidenta bolii a fost de 5 ori mai mare decat in toate epidemiile precedente. Una din cauzele reemergentei tusei convulsive in interiorul populatiilor vaccinate este aparitia tulpinilor derivate prin mutatii genetice din tulpinile vaccinale de B.pertussis. Mooi et al. realizeaza un studiu al tulpinilor de B. pertussis care circula in prezent in Olanda. Secventializarea ADN-ului bacterian arata ca 90% din tulpinile circulante actuale sunt diferite antigenic de cele vaccinale si acest lucru se explica prin mecanismul selectiei imunologice; microorganismul a suferit mutatii genetice ca raspuns la vaccinarea in masa, modificandu-si structura antigenica in scopul supravietuirii.
Concluzii
Toate bolile infectioase pentru care se vaccineaza in prezent erau in declin constant din a doua jumatate a secolului XIX, cu mult timp inainte de introducerea programelor de vaccinare in masa. Acelasi lucru este valabil si pentru alte boli infectioase, nevizate de vaccinuri (scarlatina, febra tifoida), care au urmat aceeasi evolutie descendenta. Imbunatatirea conditiilor generale de viata ale populatiei a permis organismului uman sa dezvolte o imunitate generala, nespecifica, mai buna si prin aceasta a reusit sa contracareze agresiunile exterioare si sa mentina echilibrul specific sanatatii.
Eficienta vaccinarii in prevenirea bolilor infectioase este mai mica decat se presupune in general, fapt demonstrat de numeroasele epidemii in populatii corect vaccinate. Vaccinarea a modificat distributia pe grupe de varsta a bolilor infectioase ca rujeola, rubeola, parotidita urliana, crescand incidenta bolii exact la grupele de varsta la care complicatiile sunt mai frecvente si mai grave.
Vaccinul polio oral poate determina boala pe care se presupune ca o previne; virusurile polio derivate din vaccin, rezultate prin mutatii genetice, circula liber in populatie si determina periodic mici epidemii de poliomielita paralitica postvaccinala. Acest lucru a devenit atat de evident, incat OMS cauta strategii de oprire a vaccinului polio oral. B.pertussis a suferit procese de mutatie genetica cu aparitia tulpinilor rezistente la anticorpii post-vaccinali, fapt demonstrat de reemergenta tusei convulsive in tari cu acoperire vaccinala inalta.
Unitatea fundamentala a lumii vii se manifesta, printre altele, in inteligenta supravietuirii cu care sunt inzestrate toate speciile. Studiile au confirmat aceasta, aratand ca unul din efectele majore ale vaccinarii in masa a fost modificarea genetica a microorganismelor vizate, in sensul emergentei formelor rezistente la imunitatea conferita de vaccin. Noile tulpini, dotate cu virulenta cel putin egala cu a celor initiale, circula liber in populatie. Din acest punct de vedere, putem considera ca vaccinarea a inlocuit o anumita populatie de microorganisme cu alta, o anumita forma de boala cu alta.
Reflectand la obiectivul declarat al tuturor programelor de vaccinare in masa, acela de a eradica pe rand cate un anumit microorganism, si apoi a trece la urmatorul, devine treptat evident ca acest lucru este putin probabil sa se realizeze.
Poate ca o incercare de convietuire in echilibru a omului cu microorganismele ar fi mai realista. Acest lucru ar implica acordarea unei atentii cel putin la fel de mari intaririi imunitatii generale, nespecifice, prin care organismul sa poata contracara orice eventuala agresiune externa.

Ce nu stim despre vaccinuri – de Dr. Mihailescu Gavriil

Ca medic, am constatat o explozie de patologie diversa in cadrul generatiei tinere in ciuda progreselor medicinii, progreselor din domeniul igienei, alimentatiei sau confortului. Radioactivitatea aerului, poluarea solului, stresul, alimentatia pot fi factori promotori ai diferitelor forme de cancer din ultimii ani.

Dar multitudinea de boli aparute la copii nu este ca urmare a poluarii vaccinale? Tot mai multi copii se plang de: alergii, astenie marcata, gripe frecvente, rinite, tulburari de somn si gastro-intestinale.

Copiii pot mostenii anumite virusuri mute ce nu se manifesta in conditii elementare de igiena si nutritie, deci nu este nevoie de prevenire a bolilor prin vaccinare; ci pot dobandi imunitate naturala manifestand boala. Dar daca se vor vaccina, prin perturbarea sistemului imunitar se pot „destepta” acesti virusi „muti”, generand diverse boli ca: scleroza in placi, cancere.

Se practica vaccinarea obligatorie in tarile lumii a 3-a fara sa se tina cont de starea imunologica a fiecarui individ (este extrem de periculos, se introduc virusi vii sau atenuati in organismul fragilizat d.p.d.v. imunitar).

VARIOLA: a fost eradicata nu ca urmare a vaccinarii ci ca urmare a cresterii nivelului de trai (cele mai multe cazuri erau in Africa si Asia, si oricum epidemia era in declin cand au inceput campania de vaccinare). La vremea respectiva (1947 – 1979) vaccinarea a provocat mai multe imbolnaviri decat variola insasi. Profesorii I. Aleksandrowicz si B.Halibokowski de la Academia de Stiinte Cracovia au publicat in „The Lancet” 1967: „vaccinarea antivariola provoaca leucemii”. Dr. B. Duperrat din Spitalul Saint– Louis publica in „La Presse Medicale” din 1955: „vaccinarea antivariola provoaca explozie de leucemii”.

Programul OMS de eliminare a variolei nu a reusit decat dupa oprirea vaccinarilor. Timp de 30 de ani copiii au murit din cauza vaccinarii antivariola desii nu mai erau amenintati de boala naturala.

BCG (vaccine anti-tbc efectuat la nastere)

Dr. Scohy in revista „Des Clefs pour vivre” in august 1994 afirma: „S-a constatat agravarea postvaccin a predispozitiilor patologice la rinofaringite, otite, bronsite, laringite si deschide calea terenului artritic si a reumatismelor”.

Dupa un studiu, facut in India 1979, s-a raportat de catre OMS:

– Vaccinarea BCG nu are efect protector in primii 7.5 ani dupa vaccinare;

Vaccinarea BCG este deja contestata de 50 de ani; vaccinarea BCG reprezinta de fapt inocularea unei tuberculozei chiar atenuata ce va evolua pana la 6–9 luni. Urmatorul vaccin se face de obicei la 2 luni adica in plina tuberculoza.
De exemplu un vaccin tetracoq contine:

– Toxine bacilului Loffler;
– Toxina bacilului Nicolair;
– 5 miliarde de bacilli de Bortetella pertusis in faza I hemolizati;
– > 100.000 virusi polio tip I inactivati cu formol;
– > 100.000 virusi polio tip II inactivati cu formol;
– > 300.000 virusi polio tip III inactivati cu formol;

Aceste doze sunt strict aceleasi, indiferent de greutate, varsta, stare de imunitate. Se aplica sugarului de 3 kg ca unui adult de 80 kg fara a se verifica daca pacientul poate suporta aceste otravuri, virusuri sau bacilli.

ATPA(vaccin impotriva tetanosului)

Profesorul Tissot in 1947 a afirmat: „Se stie ca un bolnav vindecat de tetanos nu este niciodata imunizat contra unei a doua infectarii iar serul comercializat este ineficace (poate crea chiar o stare de anafilaxie in cazul unei a doua infectii) si produce si colibaciloza. Prevenirea tetanosului se face prin curatirea si igienizarea buna a plagii infectate.

DTTAB (vaccin impotriva difteriei, tetanos, febra tifoida). Statistic, s-a constatat ca determina nefrite, afectiuni hepatice, iar la 6 luni dupa vaccin se poate constata alta boala de febra tifoida. Produce moarte subita la sugari.

Vaccinul contra tusei convulsive:

Profesorul Dick de la spitalul Middlessex, autoritate mondiala in materie de imunologie, declara in 1973 in Telegraph: „Vaccinul multiplu impotriva tusei convulsive si a difteriei poate provoca infirmitatea a numerosi copii, provocand leziuni cerebrale”.

Dr. Pilette citeaza in Survie in 1975 ca „vaccinul multiplu impotriva tusei convulsive si a difteriei poate provoca aparitia poliomielitei”.

Dr. Gordon T. Steward a afirma ca in Glosgow 30% din cazurile de tuse convulsive apar la pacienti vaccinati.

Vaccinul R.O.R (rujeola, oreion — rubeola)

S-a constatat in SUA in 1990 o crestere constanta de rujeola in ciuda unei mari acoperiri vaccinale. Din surse oficiale mortalitatea este de 20 de ori mai mare decat a aceleia inregistrate inaintea introducerii vaccinului, datorate pneumoniei rujeolice.

Virusurile lente ce se gasesc in toate vaccinurile si mai ales in vaccinul antirujeolei se pot ascunde in tesuturile umane si pot aparea mai tarziu ca si complicatii: encefalite, scleroze multiple, ataxie, retard mintal, meningita aseptica, DZ, hemipareze, sindrom REYE. Tipatul ascutit este expresia unei encefalite postvaccin ce atrage o perturbare a maturizarii nervoase iar mai tarziu sa dezvolte deficit de atentie, tulburari de comportament, autism.

Potrivit O.M.S: Sansele ca rujeola sa fie contactata de cei vaccinati sunt de 15 ori mai mari fata de cei nevaccinati. Efecte postvaccin ROR: artrite, parestezii pe traiectul nervilor periferici pot aparea cu intarziere pana la 2 luni dupa vaccinare si de aceea parintii nu recunosc simptomele ca fiind cauzate de vaccin. Parintii copiilor din Marea Britanie refuza sa-si vaccineze copiii cu ROR intrucat un nou studiu a confirmat producerea autismului si a bolii Crohm la cei vaccinati.

Dr. Helmke afirma ca la mai multe luni dupa vaccinare impotriva oreionului se poate declansa diabetul zaharat.

Vaccinul ROR de tulpina URABE a fost retras de pe piata la 15 sept 1992 in Germania si Marea Britanie ca urmare a aparitiei cazurilor de meningita si a bolii Crohn.

Daca bolile copilariei se manifesta natural, se dobandeste o rezistenta la afectiuni cu caracter ereditar cum ar fi astmul sau eczemele. In acest sens, cercetatorii englezi si americani au constatat ca femeile care au manifestat natural oreion in copilarie nu dezvolta cancer ovarian la maturitate.

Vaccinul impotriva Hepatitei B

Produce dezordini imunitare, hepatite fulminante, meningite, nevrite optice, convulsii, epilepsii. In 1994 Pasteur – Merieux pusese la punct un vaccin antihepatic B prelevat pe culturi de celule canceroase de ovar de hamster si astfel se putea transmite individului vaccinat si oncovirusul (virusul raspunzator de cancer).

Virusul antigripal

In ianuarie 1977 Ziarul National Inquirer acuza pe oficiali, guvernul si promotorii acestei campanii de vaccinare contra gripei ca au trecut sub tacere riscurile evidente si cunoscute create de vaccinare, encefalite, parkinson, artrite, astm, psoriazis. Acelasi aspect se publica in British Medical Journal.

Virusii vii introdusi in organismul nostru sub forma vaccinala se pot recombina cu virusi sau retrovirusi defectivi (care nu se manifesta) care exista deja in organism si pot genera un virus hibrid deosebit de periculos. O expertiza realizata de INSERM (Institutul National de sanatate – Franta) recunoaste ca eficacitatea vaccinala variaza intre 40–80%. In Elvetia au aparut de 23 ori mai multe capuri de paralizii de nervi faciali decat au fost raportate anterior (Mutsch 2004).

Vaccinul antipolio – a fost prelevat pe rinichi tumoral de maimuta si deci persoanele vaccinate au contactat virusul SV40 cancerigen care nu moare ca urmare a formolizarii.

Vaccinul antipolio SABIN – prelevat pe rinichi de maimute verzi (originare din Africa) contaminate cu virusul STLV3 – precursorul virusului HIV de la originea boli SIDA. Conform OMS poliomelita paralitica este principala cauza de infirmitate in tarile lumii a 3-a si o persoana din 10 moare din cauza ei.

De ce vaccinul antipolio SABIN este inca administrat copiilor cand Dr. Jonas Salk, care a preparat primul vaccin antipolio din lume, arata ca vaccinul este cel care cauzeaza cele mai multe cazuri de poliomielita.

Vaccinul DTP (diftero-tetano-pertusis) – se administreaza la 2, 4, 6, 12 luni cu un rapel la 2 ani si 6 luni. Dupa statistici 2/3 din decesele de moarte subita la sugari au fost ca urmare a vaccinarii DTP.

In SUA copiii vaccinati impotriva tetanosului si a DTP contacteaza alergii cronice de 2 ori mai mult decat copiii nevaccinati.
Interval — Vaccin — Efecte
0–4 ore — Toate vaccinurile — Anafilaxie, alergii
0–3 zile — Tuse convulsiva Encefalopatie, tardiv – DZ
0–28 zile — Tetanos Plexus-brahialis-neuritis
5–15 zile– ROR — Encefalita, tardiv, trombocitopenii
7–30 zile– Rubeola ROR — Purpura trombocitopenica
7–42 zile — Rubeola Artrita cronica, tardiv, boala Crohn

Dr. Buchewald in lucrarea sa „Nonsensul Vaccinarii” din 2002 afirma categoric: „Victoria impotriva epidemiei nu a fost castigata de vaccinuri ci de rezultanta imbunatatirilor aparute in domeniul tehnic, social, igienic si mai ales nutritional. Ipoteza ca vaccinurile stau la baza declinului bolilor infectioase este un mare nonsens”.

Dr. Keis Gaublomme – presedintele Asociatiei Internationale „Vaccine Damage Prevation” a dezvaluit mecanismele bolilor autoimune ce apar in urma diferitelor vaccinari.

Virusurile nu prezinta efecte secundare tipice si imediate, intrucat vaccinul slabeste sistemul imunitar al pacientului si face sa iasa la suprafata aspectele vulnerabile structurii genetice ale individului.

Dr. Scott Mumby (membru al Societatii Regale de medicina, membru fondator al Societatii Britanice pentru nutritie si alergie) afirma ca vaccinarea este un asalt deliberat asupra sistemului imun aflat in dezvoltare. Sanatatea copiilor in crestere este slabita prin vaccinari multiple introduse prin programele de vaccinare.

In SUA s-au primit anual de catre sistemul federal guvernamental de raportare a reactiilor adverse la vaccinare aproximativ 11000 reclamatii privind reactiile adverse la vaccinare si se reporteaza 200 decese anual si disfunctionalitati permanente dependente de vaccin.

Imunologi de seama ca Shoenfield (2001) si Tichler (2004) vorbesc despre latura mizerabila a vaccinarilor. Ca substante de legaturi din compozitia vaccinurilor sunt: Aluminiu, Mercur, THYMEROSAL ce stau la baza declansarii bolilor ca: scleroza in placi, cancere, leucemii, tulburari gastro-intestinale.

CONCLUZII

Vaccinurile duc la izbucnirea bolilor autoimune (DZ, scleroza in placi, boli reumatice, colita ulcero-hemoragica la persoane predispuse genetic sau pot influenta nefavorabil evolutia lor (Fourneau 2004, Wraith – 2003).

In Germania nu mai este obligatorie vaccinarea la copii de cativa ani, intrucat s-au raportat anual invaliditati grave postvaccin 1995–2004 dintre care 60% au fost despagubite.

Toate statisticile internationale dovedesc diverse falsificari intrucat vaccinarile au fost sustinute din interes si ignoranta a fenomenelor postvaccin.

Se cheltuiesc mai multi bani pentru propaganda vaccinului decat pentru cercetarea lor pe termen lung. Pentru a insela opinia publica si corpul medical, fabricantii de vaccinuri arata curba descrescatoare dupa introducerea vaccinului, dar de fapt boala infectioasa era in scadere puternica inainte de vaccinare iar introducerea acestora a determinat izbucnirea unor epidemii ale bolii impotriva careia trebuia sa se imunizeze.

Daca se mai continua vaccinarea va aparea in cateva decenii o patologie noua, cea a societatii vaccinate (a spus acum 31 ani Dr. Deloge in lucrarea sa „Tendencer de la medicine contemporane”).

Vedeti numarul crescand de cazuri de cancere si DZ.

Principiul vaccinarilor obligatorii n-ar fi trebuit acceptat niciodata de guverne pentru ca el contravine principiilor elementare ale drepturilor omului. Este vorba de nerespectarea opiniei si libertatilor individuale.

Actul vaccinal a devenit o psihoza si un adevarat act de credinta in atotputernicia medicala!

       Sper ca v-ati lamurit, dragi cititori, de pericolul exceptional ce-l prazinta vaccinarile.

       Si ca sa inchei cu ceva exceptional: Medicul francez Jean-Jacques Crèvecoeur, care practica in Canada, a scris la sfârsitul lunii Septembrie un comentariu la adresa actualei gripe porcine H1N1, care circula in Internet sub forma unei scrisori deschise.

Iata mai intâi continutul respectivei scrisori deschise:

„Cunosc foarte bine politica din domeniul sanatatii, atât pentru Europa cât si pentru America de Nord, si sunt sigur ca si europenii vor gasi, cu putina straduinta, informatiile de care au nevoie pentru a sti care trebuie sa fie reactia lor fata de gripa porcina. in esenta, de la o tara la alta, de la un continent la altul, diferite sunt doar denumirile legilor sau numele ministrilor resortului de sanatate, dar politica in sine este aceeasi. Pentru ca ea este cea a concernelor farma si a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, bratul operativ al acestora. Politicienii sunt doar marionete si „oameni de paie“ ai mafiei industriei farmaceutice.

Daca mai suntem inca atât de naivi sa credem ca nu va exista niciodata o vaccinare obligatorie (citeste „fortata“), va invit sa incercati sa dati raspuns la aceleasi intrebari pe care mi le-am pus si eu mie, de când ma ocup cu „Dosarul gripei porcine“. Si as dori sa va prezint câteva dintre aceste intrebari, mistere si coincidente legate de gripa porcina H1N1, la care va rog sa incercati Dvs. sa gasiti raspunsurile si sa trageti concluziile:

care este explicatia pentru care ministra franceza a sanatatii, Doamna Roselyne Bachelot, deja la inceputul lui Februarie 2009 (deci inaite cu trei luni de a se sti ceva despre gripa porcina) a cerut unui grup de experti juristi sa-si exprime parerea asupra intrebarii: „Ar fi o vaccinare obligatorie pentru intreaga populatie o incalcare a Constitutiei si deci o actiune ilegala?“ Expertiilor li se cerea astfel sa-si exprime parerea de specialisti juridici asupra situatiei in care, ca urmare a unei stari exceptionale, se pot suprima drepturile libertatii individuale!
Care a fost motivul (si scopul), si in baza caror argumente stiintifice, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a modificat, la data de 27 Aprilie 2009, definitia Pandemiei? inainte de aceasta data, criteriile pentru declararea unei „Pandemii“ erau mult mai stricte. Astazi, conform noii definitii, este de ajuns ca o boala sa apara simultan in doua tari invecinate, deci in aceeasi zona OMS (Mexic si USA spre exemplu), pentru a se declara starea de Pandemie. Prin aceasta modificare este foarte posibil ca in viitor OMS sa declare „alarma de gradul 6 = Pandemie“, pentru fiecare gripa sezoniera, ceea ce inseamna ca vom trai in permanenta in „Pandemie“. Aceasta poate permite statelor respective sa adopte masuri de ingradire a libertatilor cetatenesti!
Astfel vom avea vara pandemie in emisfera sudica, iar iarna pandemie in emisfera nordica! O situatie de Pandemie poate duce la declararea starii de urgenta, ceea ce permite adoptarea de masuri care devin obligatorii pentru fiecare cetatean! (Nota quibono: Si nu oare exact aceste argumente au fost folosite de fostul ministru român al sanatatii in momentul in care a cerut introducerea obligatorie a vaccinarii: catastrofa nationala?!)

Cum se face ca patentul pentru vaccinul contra gripei porcine (A/H1N1) a fost inregistrat la Oficiul Mondial de Patente deja in anul 2007, deci cu 2 ani inainte ca virusul respectiv (A/H1N1) sa devina din nou activ, virus care disparuse complet de la „gripa spaniola“ din 1918-1919? (Nota quibono: Au existat mai multe relatari asupra cercetarilor facute pe cadavrul inghetat al unei persoane decedate in 1919 ca urmare a „gripei spaniole“, afirmându-se ca virusul respectiv a putut fi izolat in tesuturile persoanei decedate!)
care a fost motivatia si argumentatia presedintelui Nicolas Sarkozy in momentul in care, la 9 Mai 2009 a aprobat o investitie de 100 milioane de Euro pentru construirea unei fabrici pentru producere a vaccinurilor, care urma sa fie construita in… Mexic?
de ce in mass-media din aproape toata lumea nu se citeaza parerile specialistilor, si mai ales nu se prezinta statisticile oficiale ale OMS, din care reiese foarte clar ca in fiecare an, ca urmare a gripei sezoniere (normale) decedeaza circa 250.000 pâna la 500.000 de persoane, ceea ce inseamna aproximativ 1000 de persoane pe zi?
pentru ce aceeasi mass-medie (aservita cui?) anunta cu titluri uriase ca virusul H1N1 a facut o „gramada de victime“, in timp ce faptele ne arata ca avem de a face chiar cu o situatie mai blânda decit alte gripe sezonale din anii trecuti? Conform ultimelor date statistice (si astea modificate de mai multe ori) pâna in prezent se poate vorbi de circa 2000 de persoane decedate ca urmare a gripei porcine, in timp ce in mod normal in fiecare an decedeaza circa 200.000 de persoane in intreaga lume, ca urmare a gripei sezoniere!
care este motivatia pentru care, desi aceste date se cunosc (doar circa 2000 de morti pâna in prezent), nenumarate guverne din foarte multe tari au cumparat sute de milioane de doze de vaccin, si asta deja incepând din Iunie 2009, când nu existau inca date clare asupra gripei porcine?
sau altfel formulata intrebarea: de ce se adopta tocmai in acest an masuri supradimensionate, an in care, conform datelor din ultimele decenii asupra gripei sezoniere, gripa are o evolutie foarte blânda?
de ce s-au adoptat in foarte multe tari legi pentru asa-zisele „situatii de urgenta“, fara sa se fi facut cunoscut textul (continutul) exact al acestor legi?
care a fost motivul pentru care ministrul francez de interne, Brice Hortefeux, a pre-mobilizat inca din februarie 2009 rezervistii din armata si jandarmerie deoarece: „… exista temeri ca anumite nelinisti sociale se vor produce in vara anului 2009“?
care este motivul pentru care armata USA a fost nu de mult timp dispersata (si stationata) pe intreg teritorul USA?
care este motivul pentru care in ultimii ani au fost construite in USA peste 800 de lagare de concentrare (stau oare in prezent goale)? Care este motivul pentru care aceste lagare sunt administrate de catre FEMA (Federal Emergency Management Agency), organizatie care s-a ocupat si de catastrofele provocate de uraganul Katrina?
in vederea carei „catastrofe“ au fost comandate sute de mii de sicrie in toate statele americane iar in fiecare district au fost pregatite gropi comune?
care este motivul pentru care 600 de neurologi britanici au primit pe data de 29 Iulie 2009 o scrisoare confidentiala de la Health Protection Agency (HPA), prin care li se cere sa fie atenti la o eventuala crestere in viitor a cazurilor de sindrom Guillain Barré, afectiune care este declansata prin vaccinuri si care provoaca o grava degenerare a nervilor? Si de ce a omis respectiva agentie sa avertizeze si populatia asupra unui astfel de pericol?
cum se face oare ca la data de 5 Mai 2009 firma Baxter a infestat 72 de kilograme de material pentru vaccin, prin care virusurile H5N1 (gripa aviara) si H3N2 (gripa obisnuita, sezoniera) au fost amestecate impreuna, inainte ca acest material sa fie trimis in alte sase tari, din moment ce masurile de securitate obligatorii (treapta de siguranta S4), daca ar fi fost respectate, fac practic imposibila o astfel de eroare? Asa ceva ar fi practic imposibil, in afara cazului in care acest lucru se urmareste intentionat!
de ce nu ni se spune ca vaccinul contra gripei, care exista de circa 40 de ani, nu a avut niciodata un efect pozitiv, ba dimpotriva? Studiile internationale au certificat faptul ca vaccinatii se inbolnavesc mai des de gripa decât nevaccinatii!
de ce se tine ascuns faptul ca in 1918-1919, DOAR persoanele vaccinate au murit de gripa spaniola, in timp ce persoanele nevaccinate nu au fost afectate de aceasta? Si de asemenea ca in cazul gripei porcine din 1976 a murit doar o singura persoana nevaccinata, in timp ce TOATE celelalte persoane decedate au fost vaccinate anterior? Ar putea aceasta insemna ca de fapt au murit din cauza vaccinului si nicidecum a gripei?
de ce, daca vaccinurile au, se spune, atât de putine efecte nedorite, asa cum nu obosesc autoritatile de sanatate sa ne asigure, numarul persoanelor care se imbolnavesc de hepatita B si de scleroza multipla in urma campaniilor de vaccinare din Franta a crescut de la 25.000 la 85.000 de persoane?
care este motivul pentru care ni se ascunde faptul ca, fara exceptie, toate epidemiile secolului 20 au fost declansate in fapt de campaniile anterioare de vaccinari?
de ce este introdus in vaccinul contra gripei porcine substanta Squalen, intr-o cantitate (proportie) de peste un milion de ori mai mare decât in vaccinurile anterioare (am verificat raportul substantelor si am refacut calcului de mai multe ori, caci nici mie insumi nu-mi venea a crede!), in timp ce camera reprezentatilor USA a facut in mod special acesta substanta raspunzatoare pentru afectiune sindromul „razboiului Golfului“, o afectiune care a provocat 180.000 de bolnavi, deci 25% din soldatii vaccinati initial contra antraxului? De asemenea aceasta substanta a fost interzisa spre a fi folosita ca urmare a unei decizii judecatoresti a unui judecator federal american!
care poate fi, pentru Dumnezeu, motivul pentru care, tocmai cu un astfel de vaccin periculos, sunt in primul rând vaccinate femeile insarcinate si copiii, când in mod normal ar trebui sa fie intâi vaccinate persoanele in vârsta precum si cele cu afectiuni cronice! (Nota quibono: Pai, acestia deja sunt bolnavi, deci clienti platitori la concernele farma, pe cand copiii in marea lor majoritate sunt sanatosi, deci nu au nevoie – inca – de binefacerile industriei farmaceutice. in viitor vor avea insa nevoie. Se deschid noi piete, se câstiga noi clienti!). Motivatia, total caraghioasa, a fost data (probabil de catre un handicapat mental) cum ca persoanele in vârsta sunt deja imunizate prin vaccinul contra gripei spaniole din 1918/1919!!! (E vorba aici oare despre Bula?)
de ce administrarea vaccinului in cadrul unei campanii obligatorii nu este facuta de catre medici, ci de catre studenti si soldati voluntari? (Nota quibono: Nu am informatii exacte dar se pare ca asa ceva se preconiza pentru Franta.)
de ce nu se dau vaccinurile spre administrare spitalelor si medicilor? Se teme cineva de o falsificare a documentelor de efectuare a vaccinurilor, astfel incât ele trebuiesc administrate de catre armata?
care este motivul pentru care 50% dintre medicii englezi refuza sa se lase vaccinati cu noul vaccin? Lipsa de incredere in prepararea lui? (Nota quibono: in Germania lururile stau si mai „frumos“, doar aproape 20% dintre medici fiind dispusi sa-si faca asa ceva lor insisi!)
de ce se spune despre Tamiflu ca este eficace antiviral, când in toate campaniile in care a fost folosit, acest preparat s-a dovedit a fi catastrofal de ineficace? Pe lânga aceasta Tamiflu mai provoaca o serie intreaga de dereglari psihilogice si neuronale, existând chiar si cazuri in care a declansat dorinta de sinucidere, cu câteva cazuri in care persoanele respective chiar s-au sinucis!
care este motivul pentru care autoritatile responsabile cu sanatatea si protejarea populatiei au aprobat folosirea unui vaccin direct pe „cobai“ umani (câteva sute de milioane, adica noi insine), fara a exista studii serioase care sa certifice atât eficacitatea cât si sa controleze eventualitatea unor efecte nedorite?
Un singur lucru pot sa va garantez: toate intrebarile de mai sus se bazeaza pe lectura publicatiilor si documentelor oficiale. Nici una dintre intrebarile de mai sus nu are la baza vreo „supozitie“. Si nu sunt nici prezumtii ale vreunor adepti ai „teorie conspiratiei“.

in continuarea scrisorii sale deschise, Crèvecoeur prezinta propria sa interpretare a celor mai sus prezentate:

„intrebarea principala insa este: cum poate un astfel de virus aproape „benign“ sa ucida milioane de persoane? Reteta este simpla:

Se raporteaza ca undeva, sa zicem in Mexic, a aparut un focar epidemic de gripa, iar ca situatia este foarte serioasa, pentru ca este vorba de un virus care in mod normal afecteaza animalele (porcul spre exemplu), dar care s-a „mutat“ la om!
in a doua faza se raporteaza circa 350 de morti intr-o saptamâna, dupa care se corecteaza „nenumaratele decese“ la doar 8 cazuri. Doar ca memoria noastra „emotionala“ a inregistrat doar prima cifra, cea mare, la care si ramânem. Astfel ca cutia Pandorei a fost deschda!
intra in faza a treia mass-media in actiune, care arunca pe piata tot felul de titluri sforaitoare despre dispaitia umanitatii in doar câteva saptamâni. Legatura de interese intre mass-media si concernele farma nu cred ca mai este necesar a fi demonstrata! Acest virus se va raspândi extrem de rapid pe tot globul. (Nota quibono: doar in laboratoarele specializate nu a putut fi pâna astazi gasit, acolo aflându-se cel mult virusuri normale de gripa; pe deasupra aceasta gripa porcina nu are conform standardelor medicale niste simptome specifice, simptomatica bolii fiind identica cu orice gripa sezoniera moderata, cunoscuta pâna acum; doar ca astfel se amesteca merele cu perele, si orice gripa normala poate fi considerata, respectiv „numarata“ statistic in cadrul gripei porcine!)
Având insa in vedere ca respectivul virus este chiar mai putin periculos decât cel de gripa sezoniera, ni se mai da o „pastila de frica“ spunânduni-se ca acest virus se va „muta“ precis in curând si „va capata o forma forte agresiva“. Nu ni se spune si anume când in viitor. Desi se stie absolut exact gând: atunci când se va trece la vaccinarea in masa. Ce coincidenta, nu?
in tot acest timp in laboratoare se lucreaza febril la producerea unui vaccin-cocktail, care contine 2 tulpini de virus de gripa porcina, 2 de gripa aviara si 1 de gripa umana. Pe deasupra se mai adauga in reteta un pic (mai mult) de adjuvant (intaritor-aluminiu) si un pic (si mai mult) de conservant (mercur, Squalen), substante care sunt cunoscute pentru efectele lor nocive asupra sistemului nervos. in fond, coktail-ul aceste nu este un vaccin, ci o arma biologica!
Putin inainte de termenul de livrare pe piata a respectivului „cocktail“, mass-media mai pune de o alarma generala, inmultindu-se brusc stirile asupra unei evidente cresteri a numarului de cazuri de gripa porcina. Ca in sezonul de toamna, in mod normal se inmultesc gripele, pe cine intereseaza asta? Desigur ca nimeni nu-si mai da silinta sa verifice daca este vorba despre acelasi virus din Mexic, din primavara, sau daca este vorba de un alt virus, normal, de gripa umana, sau daca poate a si aparut teribilul „mutant“ care ne va pune jos pe toti. Impresia cu care insa ramâne cetateanul obisuit este aceea ca virusul a devenit mai agresiv, deci ca s-a „mutat“.
De asemenea, printr-o veche strategie de marketing, se anunta ca vaccinul probabil nu va ajunge pentru toti, deci ar fi bine ca lumea sa se grabeasca. Se fac liste pentru programare! in esenta insa se speculeaza instinctele ancestrale ale omului, unul dintre acela fiind „bucuria de a fi ales, de a se numara printre favoriti“! Astfel ca „s-ar purtea ca unele persoane sa fie nevoite sa astepte pâna la 4 luni pentru a primi un vaccin“, adica, vezi Doamne, ce mare cerere si cautare au vaccinurile noastre, nu? Asa ca se mareste panica si isteria.
Imediat ce va incepe vaccinarea populatia va da navala la centrele de vaccinare, protejate de soldati, pentru a se vaccina voluntar. Aici la noi in Canada, lumea se inscrie pe liste de asteptare in vederea vaccinarii. (Nota quibono: Pâna la acest punct medicul nostru francez a calculat corect pasii. Din acest moment insa, cel putin aici in Germania, lucrurile nu mai stau de loc asa. Nu prea se inghesuie lumea sa se vaccineze, ba chiar dinpotriva, exista foarte multi care nu se vor vaccina, vaccinarea nefiind obligatorie in Germania).
La scut timp dupa vaccinare, adjuvantii si conservantii din vaccinuri vor provoca deficiente in sistemul imunitar, ceea ce va duce intradevar la un pericol major pentru sanatatea vaccinatilor. Tocmai in acest moment mai poate exista un alt pericol major, si anume acela ca in organismul astfel slabit sa aibe loc intradevar mutatii intre virusurile libere din natura si cele di cocktail-ul vaccinului!
Daca se vor intâmpla astfel de lucruri desigur ni se va spune ca iata, ceea ce am prevazut s-a si intâmplat, virusul s-a „mutat“, sau poate si mai rau, ni se va spune ca cei vinovati de „mutatia“ virala sunt tocmai cei care nu s-au vaccinat, si din cauza lor se petrec toate relele. Desigur ca panica va creste la nivelul de isterie nationala.
Drept urmare, se va declara „stare exceptionala“, se vor aboli drepturile cetatenesti, armata si politia vor prelua controlul iar fiecare cetatean va fi vaccinat (cu sau fara voia lui) pe „banda rulanta“, ca la Auschwitz.
Cei care vor refuza sa se vaccineze, vor trebui ori sa se ascunda, eventual in strainatate, intr-o tara exotica, ori se vor trezi internati printr-un lagar de concentrare pregatit din timp si administrat de FEMA.
Stiu ca multi vor casca ochii mari si vor considera ca fac acelasi lucru ca si concernele farma, adica induc frica in oameni, sau poate ca sunt vreun nebun adept al „teoriilor conspirationiste“. Totusi daca va veti lua un pic de timp si veti cauta cu ajutorul masinilor de cautare din Internet date despre cele ce v-am relatat eu mai sus, veti constata ca toate acestea sunt fapte concrete si adevarate.

Poate ca cel mai bun lucru este sa va informati cât mai atent si sa va pregatiti pentru a nu fi luati prin surprindere atunci când se va porni „hecatomba“. Discutati cu prietenii Dvs. si organizati-va in asa fel incât genocidul care se pregateste sa nu poata deveni realitate“.

Acesta a fost textul scrisorii deschise a mediucului francez Jean-Jacques Crèvecoeur.

Acuma, nu stiu daca chiar toate ipotezele prezentate de medicul francez sunt pertinente, si aici ma refer concret mai ales la ultimele doua puncte (11 si 12), deoarece aici in Germania, cel putin, nu se intrevede absolut deloc un astfel de scenariu.

in orice caz, intrebarile puse in prima parte a scrisorii sunt pertinente si corecte, iar primele 9 sau 10 puncte din „planul de actiune al concernelor farma“ s-au petrecut intradevar, s-au confirmat in realitatea din trecutul apropiat.

Ceea ce, din pacate nici medicul francez se pare ca ori nu cunoaste, ori pierde din vedere, este faptul ca in realitate toata povestea cu virusurile este un enorm bluf, in conformitate cu ceea ce se cunoaste de circa 15 ani im privita simbiozei celulare si a celulelor ajutatoare T, respectiv Th1-Th2.

Vaccinurile sunt extrem de daunatoare, absolut toate, caci scopul unui vaccin este de a declansa o producere sporita de anticorpi (nici un vaccin nu poate fi aprobat fara sa certifice o crestere semnificativa a titer-ului de anticorpi), lucru care nu poate duce decât la o rupere a echilibrului Th1-Th2 cu inhibarea celulelor Th1 si a linie de aparare imunitara prin monoxidul de azot. Ori tocmai acest lucru ne face vulnerabili contra virusurilor (si nu numai contra acestora), caci acestea actioneaza in marea lor majoritate intracelular, ori anticorpii au doar actiune extracelulara. Doar celulele imunitare Th1 (care stimuleaza productia in celule a monoxidului de azot – NO) pot, cu ajutorul acestui gaz otravitor, sa elimine agentii patogeni intracelulari.

Se pare, cel putin dupa parerea mea, ca intr-adevar scopul urmarit este sabotarea premeditata a sistemului imunitar a cât mai multor oameni, astfel incât pe cât posibil mai multe infectii oportunistice sa poata apare si astfel sa creasca simtitor incasarile concernelor faraceutice.

Suficient de spus. Va recomand si doua documentare la subiect:

Daca vreti sanatate, nu va vaccinati ! Bunicii si strabunicii nostri care traiau 90 de ani nu se vaccinau si nu luau pastile.

Update: Un documentar in limba romana:
https://www.youtube.com/watch?v=ZXIm7k7tog0

This entry was posted in Mind Wars and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Gencoidul vaccinurilor

  1. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s