Boi si Vaci Episodul 7: Cireada la protest


         Datorita intamplarilor recente, a zbaterilor de peste pe uscat, a behaitului oilor … sau oricum vreti sa numiti mai artistic activitatile astea de asa-zis protest, uitati ca mai apare un episod cu si despre boivaci.

Interesant de data asta este ca s-a ajuns la un nivel de formatare asa de eficient incit unii boivaci se cred mult mai cu mot decit altii. Respectiv, boivacii care mugeta in Piata Infringerii (pardon, asa-numita a Victoriei altora asupra poporului roman) se cred mai tari si mai destepti decit boivacii care mugeta sa demisioneze presedintele.

Asadar, boivacii de pesudo-nivel 2 (care-s practic cel mult de nivel 1 ca si aialati) se manifesta care cum poate … ca sa iasa un spectacol cit mai frumos pentru a 3-a categorie de boivaci, aia care urmaresc la tembelizor cum mugeta celelalte doua categorii. Imi aminteste faza asta de aia din serialul de desene animate South Park in care vin unii la protest cu un teanc de pancarde, intreaba ce se protesteaza acolo si selecteaza lozinca corespunzatoare protestului.

Nimeni din niciuna dintre cele 3 categorii nu are de fapt habar nici macar care-i planul boivacilor alora de nivel 2, de un pic mai sus decit ei (adica aia care au fata de ei si bani). Si nici atat nu vor stii vreodata despre ce se intimpla si mai sus, acolo unde se decide de fapt tot, indiferent de numarul de categorii de boivaci care participa sau nu la circ.

         Bineinteles ca de istorie sau cultura habar nu au. Daca i-ai intreba ceva relevant ti-ar zice ca Dracula a fost un domnitor la Moldovei care le dadea teapa turcilor (poate chiar rusilor), sau ceva foarte asemanator.

A spus un filozof acum vreo 2000 si ceva de ani ca definitia nebuniei este sa faci continuu acelasi lucru si sa astepti rezultate diferite. Pai boivacii ce-au facut ? Au ras-votat intre aceleasi partide asa-zise de stinga sau de dreapta, care de fapt sint in exact aceasi oala de la inceput si nu urmaresc decit sa dea cit mai bine cu saru-mana si sa pupe cururi pe cine-stie unde.

Boivacii aia din Piata Infringerii sint cei mai retardati din punctul asta de vedere. Ei cred ca daca cireada ar fi fost mai mare cind s-a votat, ar fi iesit labarii (pardon liberalii ras-redenumiti) si ar fi facut si dres aia.

E … teapa. E o dubla iluzie. Prima iluzie e ca aialalti ar fi facut ceva fata de actualii … iar a doua iluze e ca votul lor ar fi contat la ceva. Dragi boivaci, cistigatorul la presedentie se stia de luni bune inainte (dovada e pe YouTube, pot detalia pentru cine vrea), iar cu vreo 3 saptamini inainte se stiau rezultatele exacte.

         Cele 3 categorii de boivaci nu realizeaza nici faptul ca tactica ‘dezbina si cucereste’ e valabila de cind lumea. Si e normal …. s-a indeplinit un mare obiectiv in tara: sa dispara invatamintul decent si sa aiba toti un IQ cit un ciine. Dar, bineinteles, sa aiba si diploma, sa se vada ‘desteptaciunea’ boivacilor.

Asadar, boivacii din categoria 1 care se cred din categoria 2 vor dinadins sa faca altfel. Ei nu vor sa moara spinzurati, vor sa moara pe scaun electric. Sau invers, nici ei nu stiu, dar ei vor oricum ar fi sa fie aialalta varianta. Unul nu vede ca rezultatul e tot ala … sau chiar unul mai rau.

Boivacii astia si-au inventat o alta realitate, cu ajutorul fakebook, unde ei se simt foarte bine pentru ca pot mugeta (doar la ordin, pentru ca daca vor spune ceva concret, fakebook-ul le opreste imediat mugetarea).

Ei nu vor realiza niciodata cel mai de baza lucru si anume ca toata conducerea politica din Romania e vinduta indiferent de culoare politica sau opinie publica. Ei fac orice fel de politica, numai una in interesul tarii nu. Dupa orice definitie, toti trebuie acuzati de inalta tradare. Normal ca boivacii nu vad asta. E o chestie de baza dar care le depaseste cu destul limitele intelegerii.

         Concluzia e una si clara: au mers la protest boi si s-au intors vaci, sau invers.

Treaba e foarte trista ca si daca le-ai zice adevarul, ar sari toti boivacii ca conspiratii si nustiu-ce. Realitatea e asa de dura ca n-ar pricepe vreodata nici macar 1% din ce se intampla. Dar ei mugeta in continuare, iar in timpul asa ONG-urile Soroiste isi vad de treaba si cu ajutorul a citeva zeci de mii de oameni vind in continuare tara felie cu felie. Apropos, organizatiile astea cu Soros cu tot si-au luat flit complet si in SUA si in Ungaria.

This entry was posted in Neutral Zone and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s