De la adevarul istoric la deceptia prezentului


            
            Poate unii dintre voi s-au prins că în zilele noastre sîntem înconjuraţi numai de falsităţi. S-a falsificat ştiinţa, religia, medicina … chiar şi mîncarea (asta dacă nu ştiaţi că s-ar putea să mîncaţi cam des plastic frumos colorat), dar în articolul curent vom discuta mai mult de falsificarea istoriei.

            E foarte trist că azi se inventează o altă realitate, se rupe legătura cu sinele şi se trăieşte într-o mare iluzie. Istoria n-o mai fac istoricii, ci alţii la ordin politic. E mare problemă că ni se inventează un trecut corupt doar ca să poată profita alţii de ţara noastră. Cretinismul şi imbecilismul celor care nu-s în stare de nimic dar pun botul la toate vrăjelile şi mai şi dau legi să le suporte ne distruge complet ce a mai rămas din ţară. Am ajuns ca ‘adevărul’ să fie dictat prin ‘lege’ şi cine are o altă părere face puşcărie. Că asa-i în democraţie.
În acelaşi timp, ultimii naţionalişti sînt incriminaţi ca fiind ai ruşilor sau ai cine ştie cui. Forţele globaliste au avut şi incă au o mare problemă: nu prea au bau-bau. Nu cît le-ar trebui. Au fost Sovieticii. Au speriat lumea aratînd spre aia. S-a terminat cu ei şi n-au mai avut subiect de speriat lumea. Au inventat teroriştii. Se cam răcise şi cu aia. După ce vezi un terorist că moarte în mai multe atentate şi apoi apare înbrăcat în poliţst la următorul, ar trebui să te întrebi, printre altele mai importante, dacă s-a făcut reducere de costuri la Hollywood.

            Ca să nu lungim introducerea, intrăm în subiect.
Începem de la Burebista. Tinutul de sub conducerea lui era Tracia, cu locuitori traci. Poporul geto-dac sub forma prezentată azi este o invenţie. Dacii erau o mică bucăţică din total. Tracia se întindea pîna la Olbia şi Nipru în Est, pîna la Tisa în Vest şi pîna la Cracovia în Nord.
Limba lui Burebista s-a menţinut cel mai bine în Lituania, ţara de piatră, ţara tracilor neslavizaţi. Oraşul Trache şi rîul Alutas vă sună un pic cunoscute ca denumire ? Investigaţi pe cont propriu !

            Să mergem un pic mai departe în istorie. Dăm de prima falsitate majoră dar şi cea mai mare: latinizarea/romanizarea. Nu a existat asa ceva. Teritoriul administrat de romani după înfrîngerea lui Decebal era sub 14% din suprafaţa Traciei. Administrat, nu ocupat.
După retragerea aureliană, acolo au rămas două legiuni romane: a 13-a Gemina şi a 5-a Macedonica. Cică cu două prăpadite de legiuni s-a produs latinizare şi romanizare. Falsitate grosolană. E ca şi cum ai zice că în Dobrogea vin două garnizoane de chinezi ca să ne menţină pacea şi dupa 200 de ani toată România vorbeşte chineză. Vedeţi absurditatea ? Incepeţi să vă dezmeticiţi ?
Ca fapt divers, limba latină este derivaţie din cea tracică, nu invers, lucru recunoscut de altfel chiar de Împăratul Traian.
Tot ca fapt divers, romanii erau aia barbari, nu tracii şi nu dacii. Romanii mîncau, beau şi borau ca porcii, după care cica se duceau la luptă. Au fost civilizaţi cu parul, milităreşte, de către împaraţii care au considerat ca e timpul de ordine şi disciplină. Prea puţin şi prea tîrziu.
Cît despre denumirea de roman, asta avea după ceva timp cu totul alta semnificaţie decît se crede. Roman, la modul general, însemna să fii cetaţean liber, să ai drept de a purta armă. În Imperiul Roman, erai ori roman ori sclav. Variante intermediare nu existau. Semnificaţia cuvîntului s-a extins în timp şi în afara graniţelor imperiului. Denumirea s-a folosit în alte teritorii ocupate fără vreun fel semnificaţie etnică. A rezultat astfel multă confuzie.

            De aici o să sarim un pic la 1600, la Mihai Viteazul, vreme cînd exista conştiinţă naţională (spre deosebire de azi). Mihai Viteazul este de departe cel mai epic conducător pe care l-au avut teritoriile noastre vreodată. A caştigat singur împotriva tuturor. E ca şi cum s-ar bate acum România cu China, Rusia şi SUA şi ar cîştiga. Vi s-ar părea că se poate ? Dacă se merită vreodată sarbătorită vreo zi naţională a ţării, asta ar trebui aleasă 6 Iulie.
Evident că pseudo-istoricii şi pe el încearcă sa-l corupă, sa-l denatureze din p.d.v. istoric. Doar că nu prea au cum, pentru că este foarte clar că el a fost singurul din toată lumea din toate timpurile care s-a batut cu cele 3 mari imperii ale vremii şi nu a pierdut. Din contră, a unit teritoriile noastre – ţara Muntenească, Transilvania şi ţara Moldovei (că româneşiti erau toate 3, Valahii – ţări ale românilor) – într-unul singur.
Bineînteles că Europei nu i-a priit asta. Nu se doreau nici atunci cum nu se doresc acum nici atât ţări mari şi puternice. Logica este simplă: dacă-s marunte şi vai de ele le poţi controla. Dacă devin mari şi tari, nu mai poţi. Trebuie să le cucereşti prin sabie. Iar daca sînt prea puternice să faci asta, atunci ai o mare problemă: trebuie să recurgi la cu totul alte strategii.
Din moment ce în luptă dreaptă nu l-au putut înfrînge, au recurs la fapte mişeleşti. Ordinul de asasinare a fost dat direct din Praga, care era sub control german. De fapt, cam toţi marii conducători ai ţinutului nostru au fost asasinaţi sau eliminaţi fara pic de onoare: Burebista, Mihai Viteazul, Antonescu, Ceausescu şi mulţi alţii.
D-astea s-au întîmplat şi pe la case mai bine-vazute. Cîteva exemple externe: Louis XVI, Tarul Nicolas, J.F.K, Gaddafi. Nimic nu ar fi fost posibil fără lucrătură din interior. Eticheta aia de dictator des atribuită unor conducători eliminaţi e o absurditate, e o aberaţie. E ca şi cum ai zice că preşedintele Kennedy a fost un dictator. Dar azi mai nimeni nu mai gîndeşte …

            Asasinarea e doar una din tacticile folosite de-a lungul timpului pentru obiectivul general de a controla ţări. Pe lîngă asta, se foloseşte foarte mult şi segmentarea pe cît posibil a teritoriilor. Normal că cele două au o strînsă legătură: odată ce ai scăpat de un conducător, de un lider ce menţinea unitatea, e mult mai simplu să segmentezi o zonă, o ţară. Dacă cumva e dificil să faci asta (Fidel Castro a trecut cu bine de minim 400 de incercări de asasinat, chiar peste 600 după unele surse), mai există metode ajutătoare suplimentare. Una de bază este inventarea de denumiri de teritorii, zone geografice, chiar popoare. La noi s-au inventat la greu.
Nu putem spune că s-a inventat poporul geto-dac deoarece ăsta era efectiv o mică parte din totalul poporului trac. Aici e doar o suprascriere de denumire generală. Dar clar s-a inventat denumirea de popor moldovenesc. Urmeză cel ardelenesc. Poporul moldovenesc e o invenţie de pe vremea lui Stalin, care prostimea de la noi a susţinut-o şi a dezvoltat-o. Acum, în loc să avem români de peste prut, avem moldoveni din Moldova. Tactica le-a funcţionat, ne-au divizat.

Ia să vedem un pic cu teritoriile: Bucovina – invenţie a serviciilor secrete germane din 1775. Vă aduceţi aminte de războiul ruso-turco-german ? E, pe timpurile alea, zona respectivă era un district militar al Moldovei de Nord. Au venit serviciile germane cu ideea de a numi zona aia Ducatul Bucovina.

Basarabia – invenţie ţaristă din 1807. Apărută în urma tratativelor cu Napoleon I.

Banat şi popor bănăţean ? Altă invenţie. Zona originală era de 10 ori mai mare decît ce se numeşte azi Banat. Altă tactică de a asigura segmentarea.

Ucraina – cea mai mare invenţie din zonă şi la propriu şi la figurat. Ucraina a fost creată luînd estul de la rusi şi vestul de la vecini: de la români, polonezi, lituanieni. Acest fapt e confirmat recent şi de Putin (care a spus clar că e invenţie a serviciilor austro-ungaro-germane). Doar că ai noşstri s-au facut că nu aud. S-a dus la d-aia mai mari şi a repetat-o.
Cuvîntul provine din slavonă (ucra) însemnînd la margine. Acolo trăiesc români în peste 200 000 Km^2. Nu uitaţi că ţara Moldovei se întindea pînă la Nipru.
Cum au dispărut teritoriile ei ? Păi uite aşa: La 12 Septembrie 1740 s-au dus 44 000 Km^2 (teritoriu românesc de la sud de Kiev, pînă la Nipru); s-a mutat hotarul pe Bug. Apoi în 29 Decenbrie 1791 (pe timpul revoluţiei franceze, revoluţie sponsorizată cu aur luat de la noi) – 69 000 Km^2, s-a mutat hotarul pe Nistru. În final la 16/28 mai 1812 (aşa zisa Basarabie, adică rămăşiţele de vest) s-a mutat hotarul pe Prut. Rămăşiţele de estici ‘ucraineni’, au fost azi transformate într-un nou popor inventat ‘nistrean’, iar a celor dintre Prut şi Nistru, într-o alta invenţie ‘poporul moldovenesc’, proces încă aflat în plină desfăşurare.
Sînt multe alte teriotorii care nu le mai avem, pierdute. Inclusiv Maramureşul istoric a rămas doar jumatate din ce era pe vremuri. Schema generală este clară, nu mai are rost să înşirăm toate bucaţelele. Ar trebui de asemenea să vă fie clar e că teritoriile vestice (Partiumul) cu Banatul, Crişana, Maramureşul istoric, Transilvania (1699), o perioadă Oltenia (1718-1739) şi Nordul Moldovei (1775) numit apoi ‘Bucovina’ (1786) au cazut sub ocupaţie germană, cum au căzut cele estice sub ocupaţie rusă.

Ca fapt oarecare, ungur este termen românesc, provine de la cetatea Ungului, iar primul rege al ungurilor, Sf. Stefan, era român.

            Segmentările recente nu s-au mai facut neaapărat prin război, ci prin ‘revoluţii’. O revoluţie, după cerinţele actuale, se încheie cînd un sistem jurudic ticălos e înlocuit de altul şi mai ticălos. Se vede limpede la noi in Europa asta. Revoluţiile recente nu au avut ca scop decît destabilizarea, cedarea controlului ţărilor şi în final desfiinţarea lor.

Apropos de d-astea, o tentativa de distrugere a României a fost pe 13 iunie 1990. Au fost mii de indivizi infiltraţi; agenţi străini cu nume români cu scop precis de a pune pe tron pe cine trebuie. Iliescu trebuia să fie de tranziţie, nu permanent.
Oare de ce s-au distrus intenţionat sedii de poliţie ? Păi să dispară documentele infiltratorilor. Pe 14-15 de fapt a avut loc contracararea schimbarii lui Iliescu. Probabil mineriada a salvat ţara de la ceva mult mai nasol.
Culmea e ca scenariul de la Bucureşti s-a mutat la Belgrad. Rezultatul: destrămarea Iugoslaviei. Astfel, pe 25 iunie 1991 are loc separarea Croaţiei şi a Sloveniei. Pe 8 septembrie 1991: separarea Republicii Macedonia. Pe 1 martie 1992: separarea Bosniei şi Herţegovinei. 3 iunie 2006: separarea Muntenegrului. 5 Iunie 2006: destrămarea statului Serbia şi Muntenegru. 17 februarie 2008: separarea regiunii Kosovo.
Asta voriau nenorociţii şi cu România. N-au reuşit din prima, dar şi-au adaptat tactica.

            Tentative de feliere au fost extrem de multe şi au fost posibile prin trădare.
Spre exemplu, trădarea din 1881: renunţarea la teritoriile de dincolo de carpaţi pentru interesele germane. Carol I n-a fost asa de breaz cum se zice. (Aici mai există o confuzie: între monarhie şi regalitate. Regalitatea nu a fost adusa de Carol I. Regalitatea de tip barbaric-germana e una, monarhia autohtonă alta.) Carol I a venit în ţară în izmene. Deşi în mîna Brătienilor, el a fost cinstit, a continuat reformele lui Cuza (care mare parte îi sînt atribuite lui pe nedrept). Tradarea lui constă în faptul că în toamna lui 1883, în urma tratativelor de alianţă cu Austro-Ungaria, a renunţat definitiv la provinciile româneşti deţinute la acel moment de austro-ungari, provincii care le promisese lor în 1881.

Un alt exemplu: În primăvara anului 1923, Parlamentul României a votat Constituţia Statului Unitar Român, înlocuind-o pe cea din 1866. Iuliu Maniu, unul din marii trădători, a fost împotriva acestei decizii şi, în consecinţă, nu a votat-o. Liderul ţărănist a refuzat să participe la încoronarea Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria, la 15 octombrie 1922, la Alba Iulia. Tot el l-a introdus clandestin în ţară pe Carol Caraiman, după ce Parlamentul îl eliminase de la succesiunea tronului, în 1926, proclamîndu-l pe Rege al Romaniei, inaugurînd astfel un regim corupt şi uzurpator, care a dus la sfîrtecarea graniţelor ţării. Iuliu Maniu e cel care a semnat în 1938 documentul initial pentru dezlipirea Ardealui de România. Istoricii Gheorghe Buzatu şi Mihai Retegan au publicat în volumul ‘Istorie şi societate’ extrasul ştatului de plată care atestă calitatea de agent britanic platit al lui Iuliu Maniu (nume de cod Tom), document aflat în Arhivele Britanice. Iuliu maniu a urmărit orice fel de interese, doar pe ale ţării nu. Dar are statuie …

            ‘Rumânia’, cum este trecută în vechile cronici germane, se întindea, pe vremea lui Carol cel Mare (rege 768-800, apoi împarat 800-814) între Tisa şi Nipru, între Carpaţii Paduroşi şi Pind, dar nu era limitată ca populaţie strict la acele repere. Românii depăşiseră aceste bariere, fiind atestaţi, cu structuri statale, în Răsărit pâna la fluviul cu nume românesc-VOLGA şi râul ‘Volohov’ dintre Novgorod şi Ladoga, în Apus pâna la ‘marea’ pannona cu nume românesc-Balaton, în Nord pâna la Baltica, fiind elementul despărţitor între slavo-finici şi germani, marturie stînd sutele de localităţi cu nume specific din Cehia, Galiţia, Podolia, Lodomeria, Saxonia, Silezia, Slovacia, Volhinia şi în Sud până în Beotia şi Focida, cândva localităţi trace.

            Împărţiri şi felieri s-au întîmplat peste tot în lume, dar putem lua exemple mai recente de pe lîngă noi: Cehoslovacia a fost prea mare, au tăiat-o. Iugoslavia la fel. Le-au feliat să le poată controla. Regatul sârbo-croato-sloven e acelaşi popor cu aceaşi limbă.
Ideea globaliştilor e că statele trebuie să devină nişte SRL-uri mici controlate de ei, pline de sclavi, unde ei să dicteze tot ce mişcă. Vor să controleze toate aspectele vieţii în cel mai totalitar mod posibil: cît şi ce mănînci, cît dormi, cît munceşti, ce vezi, ce auzi, ce simţi. Cu tehnologia actuală o să se ajungă la situaţii aşa de ‘smart’ încît vor contoriza şi aerul respirat şi cît rahat o să curgă prin WC-uri. Iar ca om de rînd, nu cumva să începi să iţi baţi capul cu lucruri importante … se ocupă ei de asta. TV-ul se uită la tine.
Euro-regiuni ? Haha … oare de ce. E … tot d-aia … să fie felierea mai simplă.
S-a încercat şi la d-aia mari şi tari: Quebec-ul în Canada, Scoţia în Marea Britanie, dar şi pe la italieni şi alţii. Au scăpat, momentan.

            Problema e că de cîte ori zici adevărul sar toţi boivacii că conspiraţii şi nuştiu-ce buhuhu. Realtatea e aşa de dură încît nici o minte nu ar putea concepe în totalitate ce se întîmplă. Tendinţa boilor şi vacilor de acum e să urmeze turma, turmă care ţipă că vor UE, NATO, americani, scuturi şi alte căcăţişuri care nu ajută decît la îngroparea definitivă şi irevocabilă a ţării.
NATO a fost ceva creat sub pretextul contracarării sovieticilor. Din momentul destrămării U.R.S.S., NATO nu a mai avut nici scop nici rost. Aşadar, NATO a început să caute alţi adversari. A contribuit la bombardare, destrămarea, dezbinare şi jaf în multiple ţări. S-a inventat şi terorismul, ca să existe bau-bau, să îşi mai justifice existenţa în continuare. A început să scîrţîie şi asta. S-a prins lumea mai inteligentă că absolut toate marile atacuri teroriste au fost organizate chiar de serviciile statelor respective, în frunte cu ăla de la 11 Septembrie. Îmi pare rău de proştii care mai cred în propagandă, dar fizica de bază este fizică incontestabilă şi oricîtă propaganda ai fabrica, dovezile vorbesc de la sine. Fierul nu poate deveni lichid dîndu-i foc cu kerosen, plastice şi cartoane, oricît ai incerca si cu orice cantitate ai folosi, la fel cum un obiect nu poate cădea liber mai rapid decît ar face-o în vid. Restul e poveste SF.
Bun, deci am lamurit: scopul actual NATO e să facă jaf la ordin … şi asta face cu mult succes. Să-l vedem un pic pe cel al UE. Păi vorbeam într-un articol precedent ce e UE: o nouă Uniune Sovietică. Spuneam şi că o să crape inevitabil. E … crapă. Teoretic a murit de prin 2003 cînd în locul Franţei a preluat puterea Germania şi a făcut ce a vrut din ea. Deci se poate spune că Uniunea actuală se numeşte mai degrabă Uniunea Germano-Europeană. De la lozinca UE: ‘go home yankes !’ s-a ajuns la a primi invadatori. Să vă fie clar, SUA, pe lîngă sabotajul economic, a sponsorizat şi invazia migratorilor, exact pentru a destabiliza UE din interior…şi a reuşit. Au venit ‘săracii’ bombardaţi cu smart phone-uri, haine de firmă şi euroi în buzunar să faca ce vor şi să se plîngă că ei sînt într-o situaţie super grea. Păcăleala încă ţine. UGE se duce pe măciucă foarte artistic. Aia mai tari şobolani părăsesc barca, d-aia Marea Britanie le-a zis pa. Franţa şi Germania vor mai profia pe cît posibil iar restul o să rămînă cu datoriile. România probabil o să fie printre ultimii care suportă consecinţele. Sistemul piramidal numit UE ne va costa foarte scump. Ca să înţelegeţi cum funcţionează studiaţi termenul de ‘schemă ponzi’.

            Boii şi vacile de la noi au vrut neaapărat în sistemul ăsta. Asta s-a întîmplat din două motive: cotizaţia care s-a dat boivacilor de la conducere şi inconştienţa boivacilor de la orice nivel. Boivacii sînt confuzi rău. Majoritatea confundă comunismul cu socialismul, libertatea cu democraţia, capitalismul cu posibilitatea de a face o afacere cinstită şi privatizarea cu prosperitatea.

Să le luăm pe rînd:

Pe 24 Noiembrie 1936, Stalin procalmă victoria socialismului, care e ceva naţionalist. Stalin vîna comuniştii. Care au reuşit au scăpat. Au ajuns apoi prin ţări vestice, unde au pus mîna pe putere ş au creat sistemul actual de supra-corporaţii. Neoconservatorismul, globalismul … sînt creaţiile lor. Despre comunismul total ne vorbea Marx, care spunea că acesta va apărea în cea mai capitaista tara (SUA) prin concentrarea la vîrf a capitalurilor care ajung să depăşească statul ca putere, iar ca urmare statul va trebui să dispară.
Multinaţionalele suprastatale n-au mamă, tată, principii umane sau pic de onoare şi vor să desfiinţeze toate ţarile iar pe cetăţenii lor să îi transforme în sclavi. Sorosiştii, ca denumire generică, înseamnă exact asta.
Umanitatea ca întreg nu are cum să supravieţuiască într-un sistem care este contra socialismului. Soluţia Sorosiştilor pentru asta e dictatura completă care se pune în practică folosind aşa-zisa democraţie. Termenul, în contextul internaţional actual, pare să provină de la ‘demo’ / demonstrativ (cautaţi ‘demo version’ pe internet să vedeţi despre ce-i vorba). Adica ţi se prezintă de la distanţă ceva frumos ambalat, îl testezi, studiezi, îţi place, dar cînd îl cumperi şi il desfaci e de fapt un căcat care pute. Dacă cumva comentezi, ţi se arată că pe stoc mai există şi altfel de căcat, un pic diferit colorat, dar cu acelaşi gust şi miros. Iar boivacii se bucură că au de ales şi mănîncă cu spor tot căcatul. Apoi se duc şi mai cumpără unul, că e la ofertă. Dacă cumva nu cumperi, ţi se va da gratis, iar daca nici atunci nu te convingi, ţi se va băga pe gît cu lopata, forţat.
Cam aşa e cu democraţia. Aşa a fost lumea păcălită în 1989 la lovitura de stat: s-a promis libertate şi s-a oferit democraţie. Mii de militari care ştiau prea multe au dispărut din 90 doar în cîţiva ani cu diverse ‘cancere’. Nu cumva să comenteze ceva. Să nu vă faceţi iluzii, nu exista absolut nici un fel de libertate astăzi. Faptul ăsta e confirmat şi de ‘legile’ actuale, inclusiv şi mai ales la noi în România. Vedeţi articolul cu dictaturometrul. Adevărul e dictat prin lege, iar contestarea lui te duce la puşcărie. Mai nou avem şi un Minister al Adevărului Online, care are ca scop să bage la puşcarie pe ăştia care mai contestă pe net dictatura şi ‘adevărurile’ ei.

Am ajuns la capitolul capitalismului…care eu l-am numit capigtalism din motive evidente.
Capigtalismul care se manifestă azi în lume nu are nici un fel de legtură cu economia, libertatea de a face afaceri sau prosperitatea. Capigtalismul este ceva creat de la început cu un singur scop: să transforme oamenii 99% în sclavi în beneficiul a celorlalţi 1%.
In SUA s-a cam realizat obiectivul: top 1% din borfaşi au mai mulţi bani ca cei 95% din partea de jos a clasamentului. Mai există totuşi un 4% zonă de tampon între cele două categorii. Aia e categoria lor de mijloc, efectiv.
În momentul ăsta, SUA probabil mai reuşeşte încă să lupte un pic sub Trump. Altfel, Rusia ar fi rămas singură împotriva ultracorporatiştilor globalişti. Pericolul e urmatorul: Trump să fie asasinat (dar momentan e susţinut de armată) iar SUA să se separe în vreo 7 state. Pe termen lung ăsta e planul. Dar măcar asta ar fi benefic pentru alte ţări care ar scapa de bombardamente şi jaf.
La noi, treaba stă şi mai trist. Politicienii noştri-s cu dosar la americani cam toţi. Merg acolo cu saru-mîna să fie formataţi şi programaţi bine cu ce au de făcut. Unde s-a dus Iohanis dupa ce a furat alegerile ? Pai… în SUA. În SUA e mare lucru că a caştigat Trump. L-a flituit pe Soros, cum l-au flituit şi din Ungaria şi din chiar din Israel. Asta e o schimbare radicală în atitudine, iar pe ăştia de la noi ce se întîmplă i-a băgat în totală ceaţă.

A rămas să discutăm de privatizare. Asta a avut scop clar şi bine definit de a face toată infrastructura ţării praf. Asta a făcut excelent. S-a donat tot. Am ajuns o ţara falită, înfrîntă, ocupată şi distrusă, cu bogaţiile luate de străini şi cu ordin general de a fi segmentaţi ca alţi vecini. În aproape 30 de ani de ocupaţie străină s-a produs dezumanizarea, s-a produs distrugerea tuturor valorilor la absolut orice capitol posibil. Nimeni de-a lungul istoriei noastre nu şi-ar fi imaginat că este posibil aşa ceva. Iar majoritatea azi nici nu-s conştienţi de asta…sau dacă sînt îi doare-n cot.
Cine comentează de asta e făcut comunist, nazist, orice, numai român nu. Ca român nu trebuie să ai nimic. Pamîntul l-au furat în proporţie de peste 60%, iar cea mai mare parte din P.I.B. nu mai aparţine de mult ţării, se duce tot în afară. Cum s-a dus şi aurul B.N.R. Nu doar banii ajung afară, ci şi marfa, materia primă, proprietăţile în sine. Iar aia nici macar taxe nu plătesc … ei au scutiri pentru că oferă locuri de sclavie.
Pentru asta au fost ‘revoluţiile spontane’. Adică loviturile de stat. Astea au fost pregatite de 25-30 de ani dinainte. Au aparut aceleaşi ‘teorii’ şi doctrine în toate tarile din Europa de Est. Tactica s-a aplicat aprope identic în cam toate şi noi am ieşit cei mai şifonaţi.
Normal ca bijniţarilor suprastatali le convine privatizarea. Ei pun mîna gratis pe tot, transformă populaţia locală în sclavi şi menţin ordinea prin dictatură, prin mijloace de opresiune. Jandarmeria la noi e jandarmerie doar nu numele. De fapt ei sînt forţe opresive de securitate. Nivelul cel mai de jos, de impunere cu forţa a dictaturii. Mai sus avem ‘legi’, controlate tot de ei, care dau drepturi depline tuturor mai puţin românilor.
Tactica se vede clar: în timp ce forţele opresive de securitate au primit dotare excelentă în ultimii ani, armata a primit în dotare epave plutitoare şi cele mai prabuşite avioane din lume pe timp de pace, F16, care nici nu ar trebui să mai fie în uz. Unităţile militare sînt păzite de firme private … de nişte burtoşi care dorm în scaune la intrare. Poliţia n-a mai primit nici veste de protecţie. În halul ăsta s-a ajuns. Evident, se face dotare pentru mijloacele de opresiune, nu pentru cele care ar trebui să apere ţara sau cetăţenii.

Dacă cumva credeaţi că există scăpare în altă directţi, respectiv Biserica … vă amăgiţi. Biserica, la fel de bine, poate fi condusă de niste corupţi, exact ca şi sistemul politic. Deci nu vă puneţi baza mare nici în asta. E tot parte integrată din manipulare. Biserica a menţinut deseori dezbinare acolo unde nu trebuia să existe. Nu are rost să mai menţionam cît s-a omorît în numele ei. Aceaşi tactică de segmentare e folosită şi de religii.

            La modul general, oamenii se tem acum de invazii al unor forţe armate externe (că aşa e impus de propagandă). Dar ei dorm linistiţi cu gîndul că dimineaţă răsare soarele, că liderii lor se asigură că o totul să fie bine. Asta doar dacă nu chiar ei sînt invadatorii…

Apropos de lideri şi prosperitate: cine şi de ce a dat cu flit la Southstream ? Efectul la asta a fost că luăm gaz de 3 ori mai scump de la nemţi decît iau ungurii de la ruşi. Aşa-zişii lideri care comit chestii d-astea sînt pre-aleşi cu mult înainte. Exemplu recent: Ponta ştia cu luni bune înainte de alegeri … pardon … selecţii că o să piardă. Dovada există inclusiv pe youtube.
La lovitura de stat finlizată cu puneara lui Iohanis pe tron nici nu s-au numărat voturi; decizia finală era data cu 20 de zile înainte. Asta ca să fie iaraşi clar aspectul ăsta cu ‘demo’.
Forţele oculte n-au reusit sa ne ia încă aeroportul Otopeni, Portul Constanţa şi sistemul energetic. Au incercat cu ajutorul guvernului Cioroş … dar n-au reuşit. În 2014 la alegeri ar fi vrut să aplice un plan asemănător cu cel al lui Hitler cu incendierea Reichstagului … doar că Ponta a recunoscut că e învins dinaite şi s-a mai evitat o catastrofă. Cel puţin temporar… că apoi au testat substanţe militare incendiare la clubul Colectiv, unde iar au încercat să creeze destabilizare şi iar au luat ţeapă că a demisonat Ponta.

Acum securiştii germani vechi se întorc şi alaturi de aia din SUA fac propagandă şi diversiune aici.
Tineretul boivacimii acţionează la ordinul asasinilor: protestează că au disparut 100 de taxe, că au burse de 3 ori mai mari, că au gratuitate CFR, ca s-au mai creat vreo 80 000 de locuri muncă, ca se tinde să se ajungă la pensii decente.
Între timp, koveşistii te pot aresta, iţi pot inventa dosare, te pot acuza indirect şi condamna tot aşa. Da, pot să te aresteze la ordinul preşedintelui şi atît, doar aşa…că se dă ordin. Mai noi au pus gheara şi pe internet. La americani există în justiţe exprimarea aia ‘beyond reasonable doubt’ care înseamnă că dacă eşti condamnat s-a dovedit dincolo de orice urmă de îndoiala că eşti vinovat.
La noi, se implementează ‘la zdup după prima bănuială’ cu ordinul politic în braţe. Să nu inţelegeţi aici că apăr pe cineva. Exclus. Toţi care au ajuns la puşcărie prin ordin politic erau mai mult decît vinovaţi … de multe altele dacă nu de ce erau acuzaţi.
Dar nu asta e ideea…ci că ei o pot face. E vorba de principiu, nu de aplicare. Ei pot elimina pe oricine, oricînd si prin orice mijloace. La fel cum la americani l-au eliminat pe JFK, la fel cum CIA a eliminat prin ‘cancer’ in 5 ani vreo 10 prepreşedinţi din America Latină şi de Sud. La fel cum mai ales in ultimii 3 ani in SUA au fost asasinaţi / sinucişi sute de doctori şi cercetători, la fel cum l-au otrăvit pe Vadim cu cafeaua… asta după ce l-au falimentat şi după ce propaganda l-a făcut praf în ochii lumii.
Tacticile acum sînt mai avansate: nu se rentează să ii elimini, decît în situaţii excepţionale. Mai au baieţii conturi, afaceri, se rentează mai mult sa le dai o pauză de activitate. Iese cotă-parte.
Revenind, dacă ar exista cu adevărat justiţie, ar trebui să fie acuzaţi cam 1 milion de persoane în România. Din ei, o destulă parte de subminarea economiei şi înaltă tradare. Dacă ar exista cu adevărat justiţie, ar trebui ca pedepsele pentru persoanele din funcţii de conducere sa aiba pedepse cel puţin triple la orice, nu scutiri sau reduceri.
Rostul unui guvern este să asigure bunăstarea cetăţenilor: locuinţă, locuri de muncă, prosperitate, salarii decente, învaţămînt, pensii decente, sănătate. Daca nu o face este trădător de ţară ! Exact ca la noi, unde au distrus şi sistemul de sănătate şi învăţămîntul, unde au implementat munca aproape gratis şi pensii de toată ruşinea … şi unde au transformat fiecare aspect al societăţii în metodă de exploatare a cetaţenilor şi de a face bani pe cîrca lor prin orice mijloace, inclusiv genocid.
O justiţie corectă n-ar ţine cont de partide, pupincurisme, televiziuni şi afaceri. Aia ar fi justiţie, nu circul care e la noi.

            În peste 25 de ani de jaf naţional n-a protestat nimeni împotriva distrugerii industriei, infrastructurii generale, împotriva jefuirii pamîntului, padurilor, tuturor sistemelor de producţiie sau împotriva donării infrastructurii strategice.
N-a protestat nici un fakeboocist nici la genocidul împotriva copiilor din Argeş. Aia care au murit datorită vaccinarii experimentale … nu a cîrîit nimeni. Au pasat vina din lapte-în apă pînă nu au mai avut ce să scornească.
Ca să se răcească, l-au arestat pe Guru, brusc. Reclamă cîteva zile şi s-a răcit tot. A uitat lumea repede de copiii aia. Staţi liniştiţi că mai au cîteva chestii gen Guru pe stoc, în caz de ceva mai se scoate cîte o d-asta de la naftalină şi se mai raceşte un subiect … şi uite aşa funcţionează manipularea boivăcimii.
Cînd au venit unii pe bune la proteste, spre exemplu cînd au venit ‘basarabenii’ ca vor unire … i-au batut, amendat şi trimis acasă. Asta e difernţa între un protest real şi unul sponsorizat de opresori.
Aştia care protestează acu escortaţi de poliţie în Piata Înfrîngerii şi nici autorizaţie nu aveau. Aşa e cînd ai mulţi manipulaţi de tradatori vechi care au în spate servicii străine ce servesc interese globaliste.
La noi dacă măcar ar exista opoziţe, ar veni cu alte idei … poate mai bune sau nu, dar ar fi altele. Asta ar trebui să facă: să prezinte alternative, nu să ţipe ‘vreau demisia lui X sau Y’.
Dar cum ţoti sînt în aceaşi oală, nu va schimba nimeni nimic. Nu există interesul pentru asta. Toate partidele mari servesc aceiaşi globalişti. Omului … sau bouvacului îi rămîne în continuare iluzia că el ‘alege’.
Iar în timp ce boivacii de rînd se joacă de-a stînga-dreapta, boivacii de mai sus bine platiţi se asigură ca totul se falsifică în continuare şi că iluzia e batută în cuie. Dezbină şi cucereşte de la A la Z.

            Dacă tragem linie să ne gîndim cu ce ne-am ales, abia atunci constatăm cît de gravă este situaţia: În loc de libertate avem sclavie, în loc de prosperitate sărăcie, în loc cultură tembelizor şi în loc de istorie avem ‘adevăr’ dictat prin ‘lege’.
Vă place ce a ieşit ? Mie nu !

            Cunoaşterea inamicului este în zilele noastre factorul esenţial pentru supravieţuire. Lupta actuală este una între ce a mai rămas din state cu urme de naţionalism pe de-o parte şi puterile globale suprastatale (cu bani aproape infiniţi, care se folosesc de armate de cotropire – armata americanilor, armata NATO pentru a jefui statele opozante) pe de alta.
Ăsta este singurul mare război, care după nivelul de gravitate poate fi lejer considerat al 3-lea război mondial. Restul e spectacol, circ, frecţie.

Nu uitaţi ce zicea Ceauşescu: Scrieţi istoria adevărată !
Voi măcar citiţi-o … că altfel se pierde.

This entry was posted in Mind Wars and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to De la adevarul istoric la deceptia prezentului

 1. Baba says:

  Bravo. Asa este.

 2. Elena C says:

  Multumesc! Respect!

  • Elena C says:

   As vrea sa adaug ca, avand in vedere ca “nimic nu e nou sub soare”, nimIc nu ar fi fost posibil pentru “ei” fara tradare din INTERIOR.

   • xaeus says:

    Da, tradarea ne-a distrus incepind de la Burebista pana la zilele noastre.

   • Elena C says:

    Ma chinui sa gasesc detalii istorice despre Adamclisi (am gasit cateva carti online ale unor autori romani in limba germana 🙂 Despre Wiki, nu comentez, e umilitor). Deci, de doua saptamani ma gandesc la Burebista… Frumosa sincronizare! Multumesc pentru raspuns!

   • xaeus says:

    Succes in studiu, dar pana la explicatii despre Adamclisi, in Roma gasim sute de statui de Traci/Daci:

   • Elena C says:

    Nu ma ingrijoreaza ceea ce gasesc. Ma ingrijoreaza ca NU PREA gasesc. Iar ceea ce exista online e discutabil. Ma bucura ca mai exista oameni ca Dumneavoastra care TIN SI PREZINTA istoria noastra (Geto-Dacia, Tracia (Romania!) samd pana la zi). Caci e asa de simplu sa se dea o lege ca toate cartile sa fie arse! Va multumesc!

  • xaeus says:

   Istoria adevarata din nefericire va fi din ce in ce mai greu de descoperit. Scrierile autentice sint confiscate, ascunse. Internetul devine plin de propaganda in timp ce chiar si paginile neutre sunt cenzurate si inchise. Istoricii adevarati sint oprimati sau sint prea batrani sa mai lupte. Intre timp, ‘i-legile’ au ajuns sa dicteze ‘adevarul istoric’ inclusiv la noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s