Aurul, Mămăliga si Cașcavalul


      Ce au astea 3 în comun?
Răspuns: nu doar culoarea, dar aia reprezintă totuși baza.
Acest articol s-a încheiat aici. Cei cu adevărat înțelepți deja au priceput esențialul.


      Acum pentru restul, care cît de cît pot gîndi, să detaliem un pic niște observații, iar apoi să dăm niște explicații și să facem niște extrapolări (că nu imi place termenul de previziuni).

      Observații:
Boivăcimea e și acum împarțită pe categorii, ca de obicei.
      Avem categoria oi cu buletin, cărora de pe acum le tremură mîna în somn pentru că visează că ei vor “vota”. Oimea va “vota” și atît. Nu va ține cont de nimic, de nimeni. “Votul” e important. Oimea l-a votat și pe Trump la ocupant acasă, dar ce să vezi: “ghinion” – sistemul l-a desemnat pe Putrezit. Același “ghinion” ca la Poantă vs Mutu’. Că așa e pe lume: unii selectează ce trebuie, alții fac circ pentru boivăcime, iar boivăcimea mugetă.
      Că veni vorba de circ, trecem la categoria maimuțe cu buletin, o categorie oarecum peste cea de oaie cu buletin, dar nu cu mult. Maimuțimea se manifestă, țipă, face scandal la modul galeriilor Steaua-Dinamo de pe vremuri. Maimuțimea respectă și aplică mult mai bine decît oimea dorința ocupantului: de a menține sistemul “dezbina și cucerește”. Maimuțele cu buletin fac un concurs continuu de aruncat banane în capetele maimuțelor de altă opinie decît ele. O maimuță vrea să “voteze” pe X, alta pe Y și alta pe Z. (Mai puțin pe Z că la prea mult Z ne scoate ocupantul litera asta din alfabet, că din dicționar deja multe cuvinte le-au interzis.) Pe lîngă adunaturile astea de maimuțe mai avem altă categorie de maimuțe care susține că maimuțele XYZ sînt proaste și că-s mai deștepte ele, maimuțele Anti. Maimuțele “A” denigrează maimuțele XYZ numindu-le deseori chiar oi. Maimuțele “A” spun ca ele nu votează deloc pentru că nimeni nu merită asta. Maimuțele “A” ajung sa înjure maimuțele XYZ că astea din urmă “voteză” iar maimuțele XYZ le injură pe maimuțele “A” că ele nu “votează”. Și așa ajungem din nou la dorința ocupantului: de a menține sistemul “dezbina și cucerește”.
      Nici maimuțimea și nici atît oimea nu au priceput că se află într-un scenariu “Kobayashi Maru”. Hai, fuga pe net și vedeți ce e ăla, dar nu vă va ajuta asta cu nimic.
Nu stiți ce e ăla ? Nasol, înseamnă că nu aveți cultură cinematografică. Aia știti ce e ?
E ceva mai eficient. Tot ce citiți voi în 7000 de cărți în sute de mii de ore din punct de vedere al transmiterii informației este echivalentul cu a vedea doar cîteva ore de secvențe video. Bineînteles, alea care trebuie, văzute cînd trebuie și înțelese cum trebuie. E vorba de fapt doar de eficiența transmiterii informației. Voi aia care faceți “live-uri” pe platformele ocupantului cu poze cu biblioteci pe fundal s-ar putea nici să nu stiți la ce folosește o carte.
99.9% din toată istoria planetei, din filozofia de orice natură, din toate evenimentele trecute, prezente și viitoare se explică în mod corect și complet în doar 3 serii de filme și seriale. Dacă le-ați fi văzut și înțeles p-astea cu adevărat, ați fi știut și tot ce urmează și tot ce aveți de făcut. Nu vă spun care, aveți indicii în articole anterioare.
      Acum, pentru cei care știu ce e un scenariu “Kobayashi Maru”, ar trebui să știți și metoda de a ieși din el. Dar ăștia sînteți undeva la maxim 1 din 2000. Și sînteți dezorganizați, separați prin toate colțurile lumii și în general cu durere în cot sau în alte părți. Ocupantul v-a făcut să nu mai mișcați nimic nici voi, chiar daca sînteți măcar într-o minima cunoștiință de cauză. Confortul vostu o să înceapă să doară, după modelul turcilor care aveau o mare plăcere la primii 20cm de țeapă, dar de la 21 în sus începeau să urle (iar între 20 și 21 sperau). Așa că recomandarea este să lăsați prostiile și să va reapucați de ce trebuie !
      Hai să nu uităm de extrapolări. Deținătorii mămăligii și cașcavalului au decis să dea o felie de cașcaval ucenicilor lor, ca nu cumva să ajungă altcineva la mămăligă, că e risc sa puna pauză stocului de mălai. Prima extrapolare: Deținătorii mămăligii și cașcavalului vor reține o cotă-parte din cașcaval cam de 2-1 – 2.4 ori mai mare decît felia pe care o vor da ucenicilor. Restul, ca de obicei, vor primi coji și vor curăța strachina. Hai să traduc și pentru boivăcime: vreo 50% (plus 1-2 ca la ocupant) ca să se mențină cine trebuie la controlul stocului. Ucenicii mai au de învățat, deci n-au cum sa depășească 1/4 din total. Restul: deșeuri menajere pentru cățelușii care tot timpul stau cuminți cu limba scoasă să primească resturile. Rezultatul acestei extrapolări ne duce la a doua extrapolare: 1984 la puterea a 3-a, ca tot vă lăudați unii că ras-citiți. A doua extrapolare are o triplă semnificație. Vă las pe voi să descoperiți.

    This entry was posted in Mind Wars and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

    Leave a comment