Firmele nu mai vor decat sclavi


Este o trista realitate. Sclavii de acum, adica asa-zisii muncitori, traiesc mai rau decat sclavii de acum 2000 de ani. Aia primeau mancare suficienta, gratis, ca sa fie apti de munca. Cei mai buni erau in multe situatii foarte bine rasplatiti. Toti aveau program de odihna asigurat.
Sclavii de acum trebuie sa munceasca 12h/zi ca sa mai aiba bani de paine. Ca restul de duc pe taxe, impozite si alte contributii ilegale scoase din burta nesatula a politicienilor.
Din cei pana in 1000 de lei cat iau acum cea mai mare parte din romani, in foarte multe cazuri jumatate se duc pe chirie. Iar daca ar lua 1500 tot jumate s-ar duce pe chirie. Firma mai mare, oras mai mare, chirie mai mare.
D-asta ceea ce conteaza este de fapt puterea de cumparare, nu salariul. In China cu 300E pe luna se traieste imparateste, in timp ce in SUA cu 3000E pe luna s-ar putea sa cam faci foamea…rau de tot.
In Romania, avem preturi mai mari ca in UE, unde inginerul lor ia lejer 4-5000 E, iar inginerul nostru ia 4-500, asta daca are mare noroc. De obicei e mai prost platit. Deci automat, aia traiesc de vreo 10 ori mai usor.
Daca luam in considerare si taxele dragului nostru stat, constatam ca suma ce ne ramane scade drastic. Si diferenta nivelului de trai Ro-UE ajunge pe la x20.
Cine-i de vina ? Americanii-s de vina. Capitalismul si asa-zisa lor democratie. Capitalism inseamna sub 1% bogati, sub 10% bine si peste 90% saraci. Uitati-va tot la americani. Graficele nu mint.
Democratie inseamna dictatura mascata. Tot la ei se vede cel mai bine; noi ii urmam pas cu pas. Dar sa revenim, ca despre asta se pot scrie sute de pagini de argumente.
Firmele nu mai vor oameni cu experienta, nu mai vor sa ofere salarii mai deloc. Daca se poate, sa vii tu de acasa cu tot ce iti trebuie la munca. Sa stai gratis cateva ore suplimentare pe zi in folosul companiei. Sa mai vii si sambata si duminica. Ca tot esti scalv. Asta e gandirea lor.
Apoi, mai exista sindicate. Ele in 99.9% din cazuri sunt mana in mana cu conducerea companiei. De ce sa se dea mariri de salarii la 100 sau 1000 sau 5000 de oameni, cand pot fi platiti semnificativ mai bine 1,2 sau 5 ‘sindicalisti’ care fac ban inzecit, iar compania scuteste majoritatea banilor altfel necesari pentru salariile sclavilor.
Peste toate astea, e statul, care taxeaza excesiv. Sub pretextul asta, companiile nu mai ofera cresteri de salarii de ani buni, chiar peste 10 ani in unele situatii. Iar sidicatul se scuza ca n-are ce face ca e de vina statul.
Nu. In primul rand firmele sunt de vina. Vin asa-zisi investitori care iau totul gratis (curent, apa, spatiu, infrastructura) si de fapt in loc sa investeasca ori vand totul la fier vechi, ori se fac ca fac ceva, iar de fapt practica spalare de bani pentru firme-parinte, in timp ce sclavii sunt platiti in bonuri de masa.

Sa luam exemplu daca o firma ar da un salariu de 1200E in loc de 300.
La un salariu de 300E ce in situatie utopica s-ar duce doar la sclav, statul nu ar lua nimic. Firma ar da 300E. E utopie. Nu se poate.
Practic, din 300E, 200E ajung la stat, 100E la sclav. Calcului il gasiti tot prin articolele mele. Firma si-o ia in bot si de la taxe si de la durerea in cot a sclavului.
Judeca prost. Daca aduce alt sclav mai dinspre Moldova si pe ala tot in cot o sa-l doara de productia firmei. DAca nu din prima zi, din urmatoarea, dupa ce se prinde de mersul lucrurilor. La salariul ala e deja prea mult faptul ca scalvii acorda prezenta firmei.

Acum, daca firma ar pune la bataie 1200E in loc de 300, la sclav ar putea ajunge aproape de 1000. Hai sa zicem 800. Iar statul ar ramane cu 200 sau 400.
Scalvul si-ar schimba titulatura in muncitor, pentru ca ar ramane cu de 8x-10x mai mult, iar firma ar si produce efectiv ceva in urma muncii oamenilor, pentru ca muncitorul ar munci, nu ar sta cu ea in mana toata ziua. Statul ar beneficia si el de aceasi parte, poate chiar dublu, fara sa taxeze 2/3 din tot ce circula.
Asadar vinovatul numarul 1 este compania. Apoi statul, apoi sindicatul si in ultimul rand scalavul, care cauta intentionat sclavie. Utilajele dintr-o fabrica sunt tratate mai bine ca angajatii. Oamenii sunt numiti resurse umane. Auzi: resurse !!! Adica ceva ce se consuma si cand ramai fara ce-ti trebuie storcand din ele, arunci resturile la gunoi si iei altele. Insasi denumirea asta arata pe fata ca e vorba de sclavagism.

Revenind la firmele din Romania. Se tot practica sa organizeze targuri de (blow)job-uri. Da, am scris explicit. Pentru ca asta-s targurile alea. Nu va dau altceva decat maciuci frumos colorate.
Aia nu vin sa faca angajari. Vin sa-si faca reclama aproape gratis.
Dovada exista. Si anul trecut, si anul asta, stiu cel putin 10 persoane serioase si cu experienta care au depus de fiecare data peste 15 CV-uri. La targul in Bucuresti Deci 150 anul trecut si 150 acum. Abosult nici una din firme nu a cautat pe nimeni. In schimb, au dat bomboane, pixuri, spam…si ne-au prezentat ‘instalatoare’. Da…ca la targurile de masini. O despuiata langa fiecare masina. Cam asa era si la targul de firme, doar ca nu erau foarte despuiate din cauza de temperatura. Inca n-a venit vara.
Ce ar vrea aia teoretic (zic teoretic deoarece nici astea nu-s prea multe oferte efective) ? Se cauta studenti sau oameni fara experienta, care sa munceasca cat mai aprope de gratis. Daca ai experienta, deja nu mai esti luat in considerare, ca ceri efectiv bani in loc de bonuri de masa.
Asta e capitalismul. Munca moca in folosul patronilor slave-masters.

Concluzia: pas. Decat sa practic asa ceva, mai bine ma duc la munte si strang fragi si mure.

Solutiile sunt mai multe. Una e cea de mai sus – plecarea la tara. Acolo inca poti fi aprope independent de orice sistem de inrobire.
Alta e sa iti ceri efectiv drepturile. Orinde si oricand. Nu e de acord firma cu conditiile – flit. Nu exista negociere. Exista cerinte ale mele, pe care firma va fi in stare sa le indeplineasca sau nu. Daca nu le indeplinesc, sa fie sanatosi…pardon…sa falimenteze cat mai repede. Ca asta merita cam toti.

Iar la asa-zisii investitori, ca stat, le punteam 3 conditii: 1. Salarii minime ca media UE. 2. Interzicerea oricari forme de beneficii catre firma (scutiri taxe, gratuitati, etc). 3. Interzicerea vanzarii activelor infrastructurii preluate.
La fel, nu le convine, pa. Sa nu vina. Nu avem nevoie. Tara era bine-merci fara ei. Dupa ce au venit, ne-am ales cu 4 milioane de sclavi, care mai tre’ sa hraneasca in 16 milioane ce din diverse motive nu practica sclavie.
Ca firma, as fi pus o singura contra-conditie: taxe acceptabile. La salarii corespunzatoare, venitul statului dinspre firme se putea dubla in acelasi timp scazand taxele la 20% in valoarea curenta.

A 3-a metoda…nu-i ok…dar la ea se va ajunge din ce in ce mai mult. Or sa fie tot mai multi aia care prefera sa le dea o ranga in cap alora din top 1% in loc sa fie sclavii lor. Asa ca, atentie, asta va asteapta ‘dragi’ patroni.
Si nu i-as invinovati deloc, pentru ca sistemul ii modeleaza spre asa ceva, deci sistemul ar trebui sa fie gata sa faca fata consecintelor. Iar consecintele sunt foarte aproape.

Nu condsider o solutie plecatul in afara. Chiar daca multi o fac din nevoie. Asta e o improvizatie aparuta din necesitate, nu o solutie. Altii-s doar dezertori, lasi…dar asta-i alta poveste.

Asadar, ‘dragi’ firme, afara cu voi ca nu va vrem. Ne descurcam mai bine singuri.

This entry was posted in Mind Wars and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Firmele nu mai vor decat sclavi

 1. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 2. Bolshoy says:

  Fain mai scrii!Insa nu trebuie dat cu ranga, toporul e unealta potrivita!

 3. Pingback: Firme, angajati sau sclavi… | stefanicadamian

 4. Lucian Ilea says:

  Eu nu inteleg de ce vrei tu ca toti banii sa ajunga la stat.ai asa de mare incredere in Iohannis,Udrea,Basescu,Boc,Ponta si toti ailalti hoti,criminali,spioni,militari,nebuni si asa mai departe?
  nu-ti dai seama ca ei sunt niste ageamii care nu sunt calificati sa conduca o tara?
  eu am condus tara asta din umbra 19 ani …si am fost umilit,scuipat in fata ,neplatit etc
  si sa nu spui ca numa aia de sus is de vina ca asa is si aia de jos ca i-am vazut la fata ,toata lasitatea si coruptia si hotia lor am vazut=o
  totul se rezuma la curaj si experienta?nu vrei sa traiesti inevul mediu?du-te in america
  nu vrei sa fii sclav?du-te la banca si fii sclav la ei-ia un imprumut pune casa gaj,fa o afacere si vezi ce realizezi

  • xaeus says:

   Unde scrie ca vreau sa ajunga la stat ?
   De ajuns ajung. Tocmai asta-i problema: 2/3 + multe alte taxe si impozite din 1/3 care raman ajung la ei.
   E hotie legalizata.
   America ? Traiti pe Marte ? In America e si mai grav la la noi. E mai multa dictatura, un sfert din familii beneficiaza de ajutor social (tichete de ratie) iar politia militarizata impusca pe oricine fara discriminare, inclusiv copii. Deci duceti-va dvs. in SUA. Pe mine si multi altii nu ne pasioneaza. E mai sclavie ca aici. Afacere ? Tot la stat ajung banii daca pornesti of afacere, asta daca procedezi cinstit.

 5. Mihai Lascu says:

  https://twitter.com/

  mihai lascu
  @mihailascu28

 6. Mihai Lascu says:

  Pag1,
  Help. Help.

  I would like Russia to help us release ourselves from oppressive mobs The European Union and NATO (US), the US and the EU are terrorists to the planet. More than 80% of Romanians want to unite with Russia and over 99% Moldovans in the Republic of Moldova, the EU and the US have terrorized and stolen Romania’s resources and 80% of illegally bought wolves territory, Romanians live in garbage and underground and eat garbage. Please help us, saved by the EU and NATO (USA).

  Pag2,
  Since Romania was forced, fraudulently to the European Union and NATO (US), the lives of the Romans became a terror, they no longer have any security and security. The regime of terror and insecurity of the European Union and NATO(U.S.A.) has made the lives of the Romans a slavery and daily torture, a lack of decent pay and a normal 8-hour program plus the uncertainty of today and tomorrow, work on black over 60% of the population and the remainder with unpaid overtime and salary wages not paid. The fraudulent entry, forced into

  Pag3,
  the European Union and NATO (USA) without the Roman
  People being consulted by general vote, was fraudulently made, forcing Romania and the Romanians to become slaves of the European Union and NATO(U.S.A.), the rights to a present and future have were abolished and a regime of terror censured and insecure, in the communist regime the Romans had jobs with a program of 8 hours they were free of leave, they had jobs for life, they were safe present day and the future, they had all the jobs living houses now they are just slaves, not even the right to petitions and the
  Pag4,
  opinion of the EU, and NATO(U.S.A.), the media in the EU and NATO, is to assimilate, minimize or censor altogether the truth of the lucrative poverty in Romania imposed by the EU, 80% of the Romanian territory has been alienated to foreigners but also to commerce and economy mills deposits banks hotels trusts and other mineral deposits and oil refineries refineries, Romanians have became slaves in their own country. When we were in the CR with Russia and the Communist states, Romanians had free education and training now they pay huge sums and no diplomas have any value hit in the
  Pag5,
  trail and abroad, they will now experience at least 5 years as an impossible task I’m fooling young people to volunteer for 5 years,

  meaning free work without being paid, then giving them out of Papa Mobil’s modern slavery to Papa Mobil.

  In Communism with Russia, 24.5 million Romanians now have only 17.5 million with the EU and NATO (USA), and in 2040 only 12 million Romanians. The EU and NATO (USA) systematically decimated Romania and the Romanian people.

  Pag6,
  The Genocide of the Romanian People’s Opera The EU and NATO (USA).

  Already foreigners have bought 80% of the Romanian business buildings in 2040, they will have 100% of the building business territories and the Romans will be their slaves will all live in garbage and brothels underground in cartons like the 10 sardines in a room and will only eat garbage.

  Pag7,
  And these will be only 12 million octogenes already the average age reached 45 and in 2040 will reach 95 years. In Communism with Russia the

  average age of 25 years was a young and beautiful population now with capitalists only octogenarians and urati raised only with Euri and plastic food and chemical cartons nothing healthy and naturally a carton and plastic move.

  In the year 2050 only 500,000 Romanians will live all of the octogenarians over 100 years.
  Pag8,
  In 2060, there will be no Roman already the garbage on the planet, and especially in Europe, the Romanian

  Empire of Thames of Europe and the Planet will be brought here. Here in Romania will be deposited the garbage of the planet and will recycle 60% of these in fully automated plants.

  How is a country burying? This is the recipe of how a country buries. In the garbage.
  How does a nation bury? This is the recipe of how a nation buzzes. In the garbage.

  Pag9,
  I will give you an example of driving licenses in Romania, not valid in the EU and NATO (USA) than 3 months is an alliance that the allies should

  have the same validity as they are, some EU and NATO countries to recognize his diplomas and seniority in work as with the transfer of the same pension. Another example of Mafia fraud EU and NATO (US) is the auto exams scheduling for the theoretical exam is over 3-4 months and the practical one over another 3-4 months practically for category B and A lasts for 2 months minimum + 3-4 months ex-term + 3-4 months ex-final
  Pag10,
  in the end you end up at 8-10 months and this if they first exam once you get to 12-18 months and you expire the file and you have to douou school and give the theoretical dinou. I

  emphasize that after you have finished your driving classes and until the practical exam, you are going through 6-8 months during which you have forgotten and you no longer have dexterity, which abuses the EU and NATO FRAUDULOS TE OBLIGA SA MORE MINIMUM OTHER 15 HOURS OF PRESENCE BEFORE THE PRACTICAL EXAMINATION INCREASES 9 MILLIONS OF THE
  Pag11,
  OLD OLD MINIMUM. In the case that you want to become a professional driver of Bus or Bus, they must be C, E, D, now unfairly broken down although you can have them the same day or grouped for three

  consecutive days or the same week, why do you lose at each category 6-8 months minimum this if they first come to 8-12 months by category. That is, ex. You enroll on January 20, 2018 give the theoretician to the police after 5 months of school 20 June 2018 at cat C then practice over 4 months at least 20 October 2018, then do the driving hours E or D do not
  Pag12,
  allow you to do them simultaneously on 20 March 2019 give ex. Theoretically E or D then practice on 20th August 2019, and forget about a year or two or even 2 years, and if they are always on the first exams if you do not add at least 3-4 months you

  get two or even 3 years. in which you are leaving your theoretical exam and doasar and you are going to school from scratch and give all the exams and all taxes, is a legalized thievery).

 7. Mihai Lascu says:

  Ajutor. Ajutor.

  Va rog ca Rusia sa ne ajute sa ne elibereze de asupritori mafioti Uniunea Europeana si NATO(SUA), SUA si UE sant teroristi planetei. Peste 80% dintre romani vor sa se uneasca cu Rusia si peste 99% din Moldoveni din Republica Moldova, UE si SUA au terorizat si au furat resursele Romaniei si 80% din teritoriu lau cumparat ilegal, romani traiesc in gunoaie si sub pamant si manca din gunoaie. Va rog sa ne ajutati, salvatine de UE si NATO(SUA).

  De cand Romania a fost trecuta fortat , fraudulos la Uniunea Europeana si NATO (S.U.A.), viata romanilor a devenit o teroare , nu mai au nici un fel de siguranta si securiate. Regimul de teroare si nesiguranta al Uniunea Europeana si al NATO (S.U.A.), a facut viata romanilor o sclavie si o tortura zilnica, lipsa locurilor de munca a unei salarizari decente si un program normal de 8 ore , plus nesiguranta zilei de azi si maine, munca la negru peste 60% din populatie iar restul expluatata cu ore suplimentare neplatite si sporuri salariale ne retribuite. Intrarea frauduloasa, fortata in Uniunea Europeana si NATO (U.S.A.) fara ca Poporul Roman sa fie consulat prin vot general a fost facuta fraudulos , fortata asfel Romania si romanii au ajuns sclavii Uniuni Europene si NATO(S.U.A.), drepturile la un prezent si viitor au fost anulate si s-a instaurat un regim de teroare cenzura si nesiguranta, in regimul comunist romanii aveau locuri de munca cu program de 8 ore aveau concedi libere , aveau joburi pe viata , aveau sigurataa zile prezente si viitorului, aveau toti joburi case conditi de trai acum sant doar sclavi , nici macar dreptul la petitie trasparenta si la opinie nu il mai au, massmedia din UE si NATO, musamalizeaza ,minimizeaza sau cenzureaza in totaliate adevarul saracia lucie din Romania impusa de UE NATO (SUA), deja 80% din teritoriul romanesc a fost instrainat strainilor, dar si din comert si economie moluri depozite banci hoteluri trusturi de presa si alte instatuti zacaminte minerale si petrolifere rafinari uzine, romanii au ajuns sclavi in propria tara. Cand eream in CR cu russia si statele comuniste romanii aveau educatie si formare profesionala gratuita acum dai sume imense si nu au diplomele nici o valoare sant lovite de nuliate si in tra si in strainatate , acum vor experienta minim 5 ani ca medie lucru imposibil si ii pacalesc pe tineri sa faca voluntariat 5 ani adica munca gratis fara a fi salarizati apoi ii dau afara sclavie moderna vb lui Papa Mobil (Papa de la Roma).

  In comunism cu Rusi erea 24,5 milioane de romani acum cu UE si NATO(USA) doar 17,5 milioane iar in anul 2040 doar 12 milioane de romani. UE si NATO(USA) a decimat sistematic Romania si Poporul Roman.

  Genocidul Poporului Roman Opera Magistrala UE si NATO(USA) .

  Deja strainii au cumparat 80% din Romania afacer cladiri terenuri in anul 2040, ei vor avea 100% din teritori afaceri cladiri, iar romani vor fi sclavi lor vor trai toti in gunoaie si coteturi in bordel sub pamant in cartoane ca sardelele 10 intr-o camera si vor manca numai gunoaie.

  Iar acestea vor fi doar 12 milioane de octogenari deja media de varsta a ajuns la 45 de ani si in 2040 va ajunge la 95 de ani. In comunism cu Rusi media de varsta erea 25 de ani erea o populatie tanara si frumoasa acum cu capitalisti sant numai octogenari si urati crescuti numai cu Euri si mancare de plastic si cartoane chimicale nimic sanatos si natural niste mutati de carton si plastic.

  In anul 2050 vor mai trai decat 500.000 de romani toti octogenari trecuti de 100 de ani.

  In anul 2060 nu va mai exista nici un Roman deja gunoiul de pe planeta si mai ales din Europa se aduce in Romania de aici si expresia Romania Groapa de Gunoi a Europei si a Planetei. Aici in Romania se vor depozita gunoaiele planetei si se vor recicla 60% din aceste in uzine complet automatizate.

  Cum se ingroapa o tara? Aceasta este reteta cum se ingroapa o tara. In gunoi.
  Cum se ingroapa o natie? Aceasta este reteta cum se ingroapa o natie. In gunoi.

  Va dau un exemplu carnetele de conducere auto din Romania, nu au valabiliate in UE si NATO(USA) decat 3 luni este o infratiune ca aliati trebuia sa aibe aceeasi valabiliate cat este pe ele , unele tari UE si NATO(SUA) nici nu vor sa il recunoasca diplomele de studii si vechimea in munca la fel cu transferul de pensie la fel. Alt exemplu de abuz frauda ale Mafiei Uniunea Europeana si NATO(SUA), este examenele auto programarea pt examenul teoretic se da peste minim 3-4 luni iar cel practic peste alte 3-4 luni practic pt categoria B si A dureaza scoala 2 luni minim +3-4 luni ex.teorie+3-4luni ex.practic in final ajungi la 8-10 luni si asta daca ei examenul din prima o data ajungi la 12-18 luni si iti expira dosarul si trebuie sa faci scoala dinou si sa dai si teoreticul dinou. Subliniez faptul ca dupa ce ai terminat orele de condus si pana la examenul practic se scurg 6-8 luni timp in care mai mult ca sigur ca ai uitat si nu mai ai dexteriatea , lucru care abuziv UE si NATO(SUA) FRAUDULOS TE OBLIGA SA MAI IEI MINIM ALTE 15 ORE DE CONDUS INAINTE DE EXAMENUL PRACTIC INSEMNAND 9 MILIOANE DE LEI VECHI MINIM. La varianta ca vrei sa devi sofer profesionist de Tir sau Autobuz trebuie sa ei C,E,D, acum lea defalcat abuziv desi poti sa le ei in aceeasi zi sau grupate pe trei zile consecutive sau in aceeasi saptamana, de ce ca sa pierzi la fiecare categorie cate 6-8 luni minim asta daca ei din prima alfel ajungi la 8-12 luni pe categorie. Adica ca ex. Te inscri pe 20 ianuarie 2018 dai teoreticul la politie dupa 5 luni de scoala 20 iunie 2018 la cat C apoi practicul peste 4 luni minim 20 octombrie 2018, apoi faci orele de condus E sau D nu iti da voie sa le faci concomitent, pe 20 martie 2019 dai ex. Teoretic la E sau D apoi practicul pe 20 agust 2019 , si uiteasa faci un an jumate sau chiar 2 ani si asta daca ei mereu din prima examenele daca nu mai adugi minim 3-4 luni ajungi la doi an sau chiar 3 ani.(timp in care iti expira examenul teoretic si doasarul si tb sa faci scoala de la zero si sa dai toate examenele si toate taxele, este o hotie legalizata).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s