Boi si Vaci Episodul 8: Ati votat, boivacilor ?!


        Si cum ati facut dragi boi si vaci ?
Ati fost la vot si v-ati mai si laudat cu asta ?
Bravo, v-ati sapat singuri mai adanc groapa. Nu ca ar conta mare lucru ce ati votat, ca oricum era presatabilita schema dinainte, dar le-ati dat legitimitate si mai mare opresorilor.

        De partea cu referendumul nici nu are rost sa discutam in detaliu. Pracic Ohanis a vrut sa-si faca reclama pentru alegerile urmatoare. Asta a fost scopul. Nu conta nici ce rezultat iese nici cati participa. Ca sa putem discuta pe cat de nefolositoare este intrebarea ar trebui ca voi, boivacii, sa intelegeti care este diferenta intre condamnati pentru infractiuni de coruptie si condamnati pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie. De ce gogul Ohanis a pus doar prima categorie in intrebare ? Pai va dau eu raspunsul: pentru ca scopul nu era rezolvarea problemei coruptiei ci propria reclama. De cealalta intrebare 3-in-1 chiar nu are rost sa mai discut ca-s altele mai importante de abordat.

        Hai sa vedem: aseara in top 3 erau aproape la egalitate: PSD, PNL si USR – adica hotii (pe care ii injura lumea ca ‘se poarta asta’), hotii incompetenti (pe care i-a uitat lumea ce tampiti au fost, CDR-ul fiind cea mai dezastruoasa guvernare de dupa ’89 in Romania) si tradatorii incompetenti .
        Despre tradatorii incompetenti de la USR (Uniunea Sugerii Romaniei, cum i-am numit eu) trebuie sa discutam mai mult. Acestia sunt niste personaje sustinute din afara care au ca scop direct distrugerea cat mai eficienta a Romaniei. Toti au fost pre-programati si bine formatati de Aspen Institute, care este una din organizatiile care are ca obiectiv ‘Sugerea’ tuturor tarilor din zona noastra si alinierea lor la Globalizare si Religia Unica Mondiala. Cu Ciolos in frunte, astia: Dragois Pislaru, Dragos Tudorache, Valeriu Nicolae, Oana Toiu, Oana Popescu au fost si/sau sunt pe felie cu Aspen Institute. Gasim parte din legaturi si in CV-urile lor. Si ca tot veni vorba de CV-uri, hai sa le vedem incompetenta:

Ciolos chiar pe site la Aspen

Alin Mituta

Dragos Tudorache

Dragos Pislaru

Ramona Strugariu

Liviu Iolu

Oana Toiu

Oana Popescu

Valeriu Nicolae

        Sugatorii astia s-au batut cu capacele de WC in piept ca ei sunt cinstiti, ca nu fura, ca nu etc. Pai Aspein Institute asta te invata ca program principal: cum sa furi si sa jefuiesti o tara de la A la Z, astfel incat sa dispara efectiv din existenta ca si tara si sa ramana practic un teritoriu gol si controlat de capigtalistii hoti si banditi de top cu voi, boivacii, ca sclavi practicanti.

        Nu are rost sa continuam cu multe altele pentru ca treaba e complet clara: USR este cel mai mare rau posibil pentru Romania.

        Iar voi, boivacii care ati fost la vot, va meritati soarta si sugerea. Da, o s-o sugeti rau ca i-ati votat p-aia. Asta e. Acu’ nu va sinucideti ca si daca nu i-ati fi votat, tot ar fi iesit. Am mai explicat: ce avem azi este o selectie, nu o alegere. Ala e planul: distrugerea toturor marilor partide si preluarea controlului total de opresorii care au ca scop principal distrugerea tarii. Cu USR acesti opresori vor face cu Romania ce tot incearca din ’90 si nu le-a iesit. Odihneasca-se in bucatele ! O sa aiba ei grija sa dispara si ultimele legi care mai apara minimul posibil de drepturi al cetateanului din tara.

        Planul de care zic mai mult se pregateste din timp prin mijloace psihologice si propagandistice. Voi, boivacii, sunteti formatati sa puneti botul. Apoi ei fac selectia, voi cu botul pus nu comentati nimic si credeti ca ati ales ceva. E… teapa. Prin aceleasi mijloace prin care USL a fost promovat in decursul ultimului an, pun pariu ca daca as promova ceva de genul ca Hitler a fost cel bun nu cel rau din al doilea razboi mondial, peste 50% din boivaci la un sondaj ar fi de acord cu noua viziune asupra lui Hitler (si ca sa va dau de gandit, nu afirm ca n-ar fi asa). Cam asa functioneaza sistemul actual. Daca nu pricepeti asta in numar suficient de mare incat sa il puteti combate…asta e, o sugeti. Si se pare ca suptul va place, ca in loc sa o scoateti din gura, voi doar cereti alta aroma. Cand intra prea adanc si va saturati de aroma, alegeti alta aroma sau reveniti la una mai veche, doar sa nu mai simtiti gustul celei actuale. E, uite ca acum incepe sa va ajunga in gat si n-o sa mai puteti s-o scoateti deloc, nici pentru pauze de respirat.

        Problema principala din p.d.v. politic in Romania este una singura: lipsa unui partid puternic nationalist. Atata timp cat 75% din romani s-au impartit intre hoti, incompetenti si tradatori, nu-i de mirare unde s-a ajungs. Si pe langa astia 75%, si mare parte din restul tot in aceasi galeata se gasesc. La astfel de participanti, ar fi trebuit sa fie minim 75% din voturi anulate intentionat. Dar si daca ar fi fost, nu s-ar fi declarat ca asa e.

        Intre timp, in Franta pe primul loc a iesit partidul nationalist. Bravo Franta ! Este in momentul asta singura tara din UE unde exista sansa sa se intample ceva benefic. Au sansa sa scape de sistemul opresiv. Doar ca nu e deloc usor…asta nu se va putea face prin alegeri…ci cu parul in mana si pumnul strans, asa cum ei procedeaza deja. La protest nu te duci sa citesti ziarul si sa spargi semnite in timp ce injuri un partid sau un bouvac (adica tratezi efectul nu cauza), cum e la noi, ci te duci sa iti exprimi vointa cu privire la ceva si sa ai niste revendicari clare, pentru care va trebui probabil sa si lupti, deci implicit trebuie sa fii gata sa faci asta. Asta au facut in Franta si pentru asta merita stima si respect ! Restul tarilor UE sunt niste ramasite corcite pline de lasitate si sclavi indoctrinati, cu foarte foarte putine exceptii. (Nota: cei doi de foarte cu apropos la rata cu care-i foloseste foarte des Ohanis.)

This entry was posted in Mind Wars and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Boi si Vaci Episodul 8: Ati votat, boivacilor ?!

  1. Piroi George says:

    https://youtu.be/mlY15yHj8Ec Pe lun., mai 27, 2019 la 14:03, Overmind of Borg’s Sector a scris: #yiv7305390693 a:hover {color:red;}#yiv7305390693 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv7305390693 a.yiv7305390693primaryactionlink:link, #yiv7305390693 a.yiv7305390693primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv7305390693 a.yiv7305390693primaryactionlink:hover, #yiv7305390693 a.yiv7305390693primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv7305390693 WordPress.com | xaeus posted: ”        Si cum ati facut dragi boi si vaci ?Ati fost la vot si v-ati mai si laudat cu asta ?Bravo, v-ati sapat singuri mai adanc groapa. Nu ca ar conta mare lucru ce ati votat, ca oricum era presatabilita schema dinainte, dar le-ati dat legitimitate s” | |

Leave a comment