Boi si Vaci Episodul 2: socializare


Boivacii se pare ca au o tendinta excesiva de, zic ei, a socializa. N-ar fi nimic rau in asta…doar ca daca intram in detalii se schimba datele problemei.
Este ceva foarte distractiv de urmarit o astfel de ‘socializare’. Inainte, chiar daca erau boi sau vaci macar mai schimbau un muget, o privire, ceva acolo… cat de cat.
Acum boivacii, sau chiar viteii si vitele, nu mai practica asa ceva. La ei, o iesire in oras la cafenea, restaurant, orice, inseamna a butona pe telefoane (smartphone for stupid people) atata timp cat mai exista in pahare suc, apa, sau ce se consuma.
Cand se goleste paharul, boivacii se ridica si pleaca, butonand in continuare. Interactiunea este, fara exagerare, cel putin 90% intre boivaci si jucariile electronice, in loc sa fie intre boi si vaci.
Ce butoneaza boivacii: ‘feisbuc’ sau alternative. Care-i problema in asta in afara de deconectarea de realitate si indobitocirea in masa ?
Pai, dragi boivaci, toate serviciile secrete sau mai putin secrete din toate tarile va sunt recunoscatoare ca sunteti asa de boi/vaci incat sa le dati date corecte si complete cu tot ce tine de viata voastra privata, incepand de la adresa, rude, obiceiuri si ajungand la tipul de chiloti preferati.
Si daca in asta n-aveti vreo problema … ca unii sustin ca n-au nimic de ascuns … atunci ganditi-va ce frumos ar folosi o organizatie mafiota aceste date. Le-ar fi si lor foarte de folos. Ar cunoaste tot ce trebuie ca sa va faca orice, incusiv sa va elimine pe oricine apropiat…pentru ca, normal, voi ati fost boivaci si le-ati pus la dispozitie tot, de buna voie si nesiliti de nimeni.

Viata placuta, boivacilor. Va meritati soarta si denumirea.

This entry was posted in Neutral Zone and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Boi si Vaci Episodul 2: socializare

  1. dfc 7 says:

    ignoraance is bliss

  2. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s